Δράσεις

14. Ζωή στο Νερό

WATT+VOLT & Aegean Rebreath: Δίνουν ανάσα στις θάλασσές μας

Η πρωτοβουλία θα συμβάλλει τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος, όσο και στην οικονομική και κοινωνική ευημερία όλων των κατοίκων στις περιοχές που θα δραστηριοποιηθεί το κέντρο επιχειρήσεων της Aegean Rebreath.

Περισσότερα»
11. Βιώσιμες πόλεις & Κοινότητες

Η Lidl Ελλάς φέρνει κάθε τόπο στον τόπο σου

Σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς και αγρότες, η Lidl Ελλάς συγκεντρώνει τα εκλεκτά προϊόντα «Νώμα», για να προσφέρει στους καταναλωτές τα αρώματα, τις γεύσεις και τις αναμνήσεις από κάθε τόπο της χώρας μας, στον τόπο τους.

Περισσότερα»
Ασφάλειες

INTERAMERICAN: Eνισχύεται το Δίκτυο Υγείας με τη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας «YODA»

Η INTERAMERICAhttps://csrindex.gr/tag/interamerican/N, στο πλαίσιο των υπηρεσιών Υγείας υψηλής ποιότητας που επιθυμεί να παρέχει στους ασφαλισμένους της, εντάσσει στο δίκτυο των συνεργαζόμενων παρόχων τη Μονάδα Ημερήσιας

Περισσότερα»
17. Συνεργασία για τους Στόχους

ManpowerGroup Talent Solutions: Έρευνα με την ΜΚΟ Made By Dyslexia

Η ManpowerGroup Talent Solutions, παγκόσμιος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων ανθρώπινου δυναμικού, σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό οργανισμό Made By Dyslexia ένωσαν τις δυνάμεις τους για να κατανοήσουν βαθύτερα τη δυσλεξική σκέψη στον χώρο εργασίας και να ενθαρρύνουν τους οργανισμούς να αναγνωρίσουν τη σημασία της σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο. Η έλλειψη ταλέντων βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα αγγίζοντας ρεκόρ 15εντίας, ωστόσο πολλοί εργοδότες παραβλέπουν μια σημαντική δεξαμενή ταλέντων: τους ανθρώπους με δυσλεξία.

Περισσότερα»
τα πιο πρόσφατα νέα της ΕΚΕ

το Εβδομαδιαίο Newsletter του CSR

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!