Ενέργεια/ Φυσικοί Πόροι

1. Μηδενική Φτώχεια

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ δίπλα σε παιδιά και οικογένειες

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στέκεται αρωγός στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και στηρίζει το έργο φορέων και οργανώσεων που έχουν στόχο να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Περισσότερα»
17. Συνεργασία για τους Στόχους

ΔΕΗ: Πιστοποίηση από TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η πιστοποίηση του κλάδου εκπαίδευσης, είναι στρατηγικής σημασίας και κρίσιμη στον οργανωτικό μετασχηματισμό της ΔΕΗ, καθώς αυτή  διαδραματίζει κομβικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων της.

Περισσότερα»
13. Δράση για το κλίμα

Όμιλος ΤΙΤΑΝ: Μεταξύ των ηγετών της κλιματικής αλλαγής

Το 2021, ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ ανέβασε τον πήχη ακόμα ψηλότερα, καθώς έγινε μία από τις πρώτες εταιρίες του κλάδου τσιμέντου διεθνώς της οποίας οι στόχοι μείωσης εκπομπών CO2 επικυρώθηκαν από την πρωτοβουλία Science Based Targets (SBTi).

Περισσότερα»
11. Βιώσιμες πόλεις & Κοινότητες

Protergia Charge: Η ηλεκτροκίνηση έφτασε στο Δήμο Αθηναίων

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων «Υιοθέτησε την πόλη σου», η Protergia δημιουργεί το μεγαλύτερο δίκτυο δημοσίως προσβάσιμων φορτιστών στην Ελλάδα, με 25 σημεία επαναφόρτισης.

Περισσότερα»
power plant, cooling tower, industry-4349830.jpg
13. Δράση για το κλίμα

Ελληνικό παράδοξο: Eπιδότηση ορυκτών καυσίμων στην κλιματική κρίση

H Ελλάδα ήταν πρώτη το 2018 σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση σε επιδοτήσεις προς τα ορυκτά καύσιμα, ως ποσοστό του ΑΕΠ, και συγκεκριμένα με 1%, έναντι 0,85% της δεύτερης Βουλγαρίας.

Περισσότερα»
4. Ποιοτική Εκπαίδευση

Ο όμιλος ΕΛΠΕ χορηγός δράσης στο ντοκιμαντέρ «Έλληνες, Πολίτες του Κόσμου»

Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, υποστηρίζει το έργο της Επιτροπής“Ελλάδα 2021” και στέκεται αρωγός στο Εθνικό Πρόγραμμα Δράσεων και Εκδηλώσεων που έχει καταρτίσει για τα 200 χρόνια μετά την Επανάσταση

Περισσότερα»
7. Φτήνη & Καθαρή Ενέργεια

WATT+VOLT: Δίπλα στον καταναλωτή μέσω του Energywatch


Το Energywatch είναι ένα παρατηρητήριο τιμών ηλεκτρικής ενέργειας και ενεργειακών δεδομένων το οποίο εξασφαλίζει την αξιόπιστη πληροφόρηση των καταναλωτών για το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας και των λοιπών καυσίμων.

Περισσότερα»
τα πιο πρόσφατα νέα της ΕΚΕ

το Εβδομαδιαίο Newsletter του CSR

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!