Τεχνολογία

4. Ποιοτική Εκπαίδευση

Η Google παρουσιάζει το δεύτερο κύκλο του “Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου”

ο πρόγραμμα υλοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και διεξάγεται με την υποστήριξη του Google.org στο Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας.

Περισσότερα»
13. Δράση για το κλίμα

Xerox: Απαλλαγή του τομέα Υγείας από το χαρτί

Τα ιατρικά δεδομένα των ασθενών παραμένουν παγιδευμένα ανάμεσα σε συστήματα που δεν “επικοινωνούν” μεταξύ τους καθώς οι οργανισμοί εξακολουθούν να στηρίζουν τις εργασίες τους σε χειροκίνητα συστήματα που χαρακτηρίζονται από έλλειψη αυτοματισμού.

Περισσότερα»
4. Ποιοτική Εκπαίδευση

Το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ συνεργάζεται με τη Siemens

Το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ, σε συνεργασία με τη Siemens, συνδυάζει τεχνολογίες ψηφιακών αισθητήρων και analytics, τεχνητή νοημοσύνη, αποκεντρωμένη παραγωγή και αποθήκευση ενέργειας.

Περισσότερα»
4. Ποιοτική Εκπαίδευση

Η SAP συνεχίζει να υποστηρίζει την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων

H SAP και οι συνεργάτες της Accenture, BYTE Computer AEBE, D.D. SYNERGY, Deloitte Greece, Deloitte Cyprus, Intrasoft International S.A., PwC Ελλάδας, Real Consulting IT Business Solutions S.A. και Supernova Consulting συνεχίζουν την αναζήτηση και εκπαίδευση ταλαντούχων νέων.

Περισσότερα»
4. Ποιοτική Εκπαίδευση

Η ABB υποστηρίζει τις ελληνικές start-ups

H ABB Ελλάδος συμμετείχε ενεργά ως χορηγός στην ειδική εκδήλωση του Elevate Greece, για τα Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα»
τα πιο πρόσφατα νέα της ΕΚΕ

το Εβδομαδιαίο Newsletter του CSR

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!