15. Ζωή στη Στεριά

13. Δράση για το κλίμα

Η Παπαστράτος φυτεύει 70.000 δέντρα

Ξεκίνησε την αποκατάσταση του Φυσικού Περιβάλλοντος σε πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής. Φυτεύει 70.000 δέντρα μέχρι το 2023 και αναλαμβάνει τη φροντίδα τους μέχρι το 2026.

Περισσότερα»
13. Δράση για το κλίμα

ΜΕΓΑ και My market: Δράση για καθαρό Αιγαίο με συνεργάτη την «Εναλεία»

Το πρόγραμμα «Καθαρό Αιγαίο» εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα της ΜΕΓΑ “Act Green”, που περιλαμβάνει συγκεκριμένους, μετρήσιμους στόχους βιωσιμότητας, βελτιώνοντας περαιτέρω το κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο της εταιρείας.

Περισσότερα»
12. Υπεύθυνη Κατανάλωση & Παραγωγή

Zero Waste BSB: 6.400 λίτρα σκουπιδιών συγκεντρώθηκαν

Οι εθελοντές και οι εθελόντριες καθάρισαν στην περιοχή Πευκάκια ένα τμήμα περίπου 300 μέτρων του παράκτιου μετώπου Καλοχωρίου, ενώ συνολικά συγκεντρώθηκαν 4.800 λίτρα σκουπιδιών.

Περισσότερα»
13. Δράση για το κλίμα

Volvo: Υπογράφει τη Διακήρυξη της Γλασκώβης για Μηδενικές Εκπομπές

η Volvo Cars ανακοινώνει επίσης τη θέσπιση μιας εσωτερικής τιμής άνθρακα, 1.000 Σουηδικές Κορώνες ανά τόνο εκπομπών άνθρακα, σε όλο το φάσμα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της.

Περισσότερα»
13. Δράση για το κλίμα

Mitsis Hotels: Ετήσιος Απολογισμός Εταιρικής Ευθύνης

Η προσήλωση του Ομίλου στις αρχές της αειφορίας αποτυπώνεται στην ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών, την προστασία της βιοποικιλότητας των προορισμών του, τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των 17 ξενοδοχείων του και την ανάπτυξη και φροντίδα των 3.500 υπαλλήλων του.

Περισσότερα»
13. Δράση για το κλίμα

Δωρεά 10.000 ευρώ από την Hellas Direct στον Σύλλογο Εθελοντών Αφιδνών

Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση της φωτιάς, την πυροπροστασία και την προστασία του περιβάλλοντος, η Hellas Direct προσφέρει στον Σύλλογο Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας το ποσό των 10.000 ευρώ.

Περισσότερα»
meadow, multicoloured, to dye-1379570.jpg
13. Δράση για το κλίμα

Συνεργασία επιστημόνων, ιδιωτικού τομέα και δημόσιων φορέων στη Β.Εύβοια

Με τον Νέο Αναπτυξιακό νόμο, η Βόρεια Εύβοια θα ενταχθεί στο ανώτατο καθεστώς επιδότησης, ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σίμος Κεδίκογλου.

Περισσότερα»
τα πιο πρόσφατα νέα της ΕΚΕ

το Εβδομαδιαίο Newsletter του CSR

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!