1. Μηδενική Φτώχεια

1. Μηδενική Φτώχεια

Ο Ε.Ε.Σ. ενισχύει τους άστεγους της Αθήνας και του Πειραιά

H Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τίμησε την δράση του Ε.Ε.Σ. στον Πειραιά με την παρουσία της και συνεχάρη τους εθελοντές για το σπουδαίο έργο τους.

Περισσότερα»
1. Μηδενική Φτώχεια

Στο πλευρό των αστέγων της Αθήνας και του Πειραιά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Tο πρωί της Πέμπτης και ώρες 10-1 μ.μ. κινητά κλιμάκια του Ε.Ε.Σ, στελεχωμένα από Κοινωνικούς Λειτουργούς και εθελοντές, θα βρίσκονται στους δρόμους του ιστορικού κέντρου της Αθήνας (Μοναστηράκι, Θησείο, Ομόνοια).

Περισσότερα»
1. Μηδενική Φτώχεια

Nova: Χριστουγεννιάτικη πράξη αγάπης για Χριστοδούλειο και Ιππόκαμπο

Όλες οι πρωτοβουλίες κοινωνικής συνεισφοράς της Nova αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή της για ένα θετικό αποτύπωμα στην ευρύτερη κοινότητά της και τη συμβολή της στην ευημερία της κοινωνίας.

Περισσότερα»
1. Μηδενική Φτώχεια

Interamerican: Συνεργασία με ΚΥΑΔΑ για το γεύμα των απόρων

Η εταιρεία υποστηρίζει το ΚΥΑΔΑ εδώ και 10 χρόνια με σειρά πρωτοβουλιών, συνδεδεμένων με το πολυδιάστατο πρόγραμμα του Κέντρου, που εμπλουτίζεται συνεχώς δεδομένου ότι οι ανάγκες αυξάνονται τόσο σε ζητήματα στέγασης και σίτισης όσο και διαχείρισης της υγείας.

Περισσότερα»
1. Μηδενική Φτώχεια

EEΣ: «Γεύματα Αγάπης» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, το βράδυ της Παρασκευής, 31 Δεκεμβρίου 2021, υλοποίησε δράση ενεργητικής προσέγγισης αστέγων και εργασίας στο δρόμο (streetwork) στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, διανέμοντας ταυτόχρονα ζεστά γεύματα στους αδύναμους συμπολίτες μας

Περισσότερα»
1. Μηδενική Φτώχεια

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ δίπλα σε παιδιά και οικογένειες

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στέκεται αρωγός στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και στηρίζει το έργο φορέων και οργανώσεων που έχουν στόχο να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Περισσότερα»
christmas, christmas tree, christmas ball-3809544.jpg
1. Μηδενική Φτώχεια

EEΣ: Στο πλευρό των αστέγων την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (ΕΕΣ) πρόκειται να υλοποιήσει δράση ενεργητικής προσέγγισης αστέγων και εργασίας στο δρόμο (streetwork) στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στις 31 Δεκεμβρίου 2021, από 19:00’ έως 22:00’.

Περισσότερα»
τα πιο πρόσφατα νέα της ΕΚΕ

το Εβδομαδιαίο Newsletter του CSR

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!