4. Ποιοτική Εκπαίδευση

4. Ποιοτική Εκπαίδευση

Η Google παρουσιάζει το δεύτερο κύκλο του “Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου”

ο πρόγραμμα υλοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και διεξάγεται με την υποστήριξη του Google.org στο Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας.

Περισσότερα»
10. Λιγότερες Ανισότητες

ΕΑΠ: 40 υποτροφίες σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες

Συνεχίζεται και πλέον γίνεται θεσμός η συνεργασία μεταξύ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Περισσότερα»
4. Ποιοτική Εκπαίδευση

Cosmote: 20 χρόνια Πρόγραμμα Υποτροφιών

Συνεχίζονται έως και την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου (ώρα 18:00), οι δηλώσεις συμμετοχής για τοΠρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE, που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια. Πρωτοετείς φοιτητές μεοικονομικές και

Περισσότερα»
4. Ποιοτική Εκπαίδευση

Το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ συνεργάζεται με τη Siemens

Το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ, σε συνεργασία με τη Siemens, συνδυάζει τεχνολογίες ψηφιακών αισθητήρων και analytics, τεχνητή νοημοσύνη, αποκεντρωμένη παραγωγή και αποθήκευση ενέργειας.

Περισσότερα»
4. Ποιοτική Εκπαίδευση

Η SAP συνεχίζει να υποστηρίζει την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων

H SAP και οι συνεργάτες της Accenture, BYTE Computer AEBE, D.D. SYNERGY, Deloitte Greece, Deloitte Cyprus, Intrasoft International S.A., PwC Ελλάδας, Real Consulting IT Business Solutions S.A. και Supernova Consulting συνεχίζουν την αναζήτηση και εκπαίδευση ταλαντούχων νέων.

Περισσότερα»
τα πιο πρόσφατα νέα της ΕΚΕ

το Εβδομαδιαίο Newsletter του CSR

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!