Χαμόγελο: Δράση «Καθαρίστε τη Μεσόγειο»

Date:

Share post:

Για 20η συνεχή χρονιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργάνωσε τη δράση «Καθαρίστε τη Μεσόγειο», στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης, στον Πειραιά και στο Ρέθυμνο  με τη συμμετοχή ανήλικων και ενήλικων εθελοντών μας, φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, περιβαλλοντικών οργανώσεων καθώς και των πολύτιμων χορηγών μας.

Η δράση  που διοργανώνεται από την  Ιταλική Περιβαλλοντική Οργάνωση Legambiente και στην οποία σταθερά συμμετέχει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», περιελάμβανε τον καθαρισμό των ακτών αλλά και  βιωματικά εργαστήρια περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και πολιτισμού με σκοπό την ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων σε θέματα που άπτονται της προστασίας του περιβάλλοντος.

Το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωσή του στη δράση που πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη στην Πλαζ Αρετσού, στην παραλία Αποσελέμη στον Δήμο Χερσονήσου, στον Πειραιά στην παραλία Φρεαττύδας, στο Ρέθυμνο, στην κεντρική παραλία Ρεθύμνου, αλλά και στα στα Χανιά, στην παραλία του Κλαδισού στα τέλη Ιουνίου.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

La Fondation La Rοche–Posay & «Φλόγα»: Στηρίζουν παιδιά με καρκίνο

Το La Fondation La Roche-Posay αρωγός στο έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Σιδενόρ: Στο πλευρό των πλημμυροπαθών με τη θυγατρική της Sovel

Σιδενόρ και Sovel συνεχίζουν να παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις θεωρώντας καθήκον τους να βρίσκονται δίπλα στις τοπικές κοινωνίες.

Γιάννης Ρούντος: Περί Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, “σαν σήμερα” για πάντα

Στο “ημερολόγιο καταστρώματος” κατά τον διαιωνιζόμενο πλου της ανθρωπότητας, η 25η Σεπτεμβρίου καταγράφεται ως η ημέρα κατά την...

SolidarityNow: Ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες από τις πλημμύρες

Το SolidarityNow βρέθηκε από τις πρώτες ώρες της καταστροφής στο Βόλο, όπου στήθηκε σταθμός ρευματοδότησης με γεννήτρια της οργάνωσης.
Skip to content