“Χέρι Βοηθείας” από την Alpha Bank

Date:

Share post:

Η Alpha Bank, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, πραγματοποίησε, για πέμπτη συνεχή χρονιά, το πρόγραμμα “Χέρι Βοηθείας”. Στόχος του Προγράμματος είναι η δωρεά τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της χώρας (απόρους, πολυτέκνους, ηλικιωμένους) και η υποστήριξη των εγχώριων προϊόντων, μέσω της συνεργασίας με ελληνικές επιχειρήσεις για την προμήθεια των τροφίμων που προσφέρονται.

Εφέτος, το Πρόγραμμα επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, το Κέντρο Στηρίξεως Οικογένειας στον Άνω Πλάτανο Ιστιαίας, το Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας, την Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων “Η Θεοπροσφορά” της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου, την Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης, την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασιάς και Σπάρτης, το Άσυλο Ανιάτων στον Πύργο Ηλείας καθώς και τον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος στην Καστοριά. Επιπλέον, στο πλαίσιο του Προγράμματος, παρεδόθησαν τρόφιμα στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Χαλανδρίου, Παλλήνης και Θέρμου καθώς και στο Ίδρυμα Γηροκομείου Αγίου Ιωάννη Ταλάντων Σύρου. Η αγορά των προϊόντων πραγματοποιήθηκε από τις ακόλουθες εταιρίες: ΑΦΟΙ Κ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΩΜΕΓΑ, ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ, ΚΡΟΝΟΣ, ΚΥΚΝΟΣ, ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ, ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ, NUTRIA, Ε .Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΤΗΣ, ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Τη συσκευασία, τοποθέτηση και διανομή των προϊόντων, ανέλαβε η εταιρία Corporate Promotions. Συνολικά, από την έναρξη του Προγράμματος, το 2012, έως σήμερα, έχουν παραδοθεί 19.000 τροχήλατα σακίδια με προϊόντα σε όλη την Ελλάδα.

Related articles

Η Αειφορία στην Ασφαλιστική Βιομηχανία και το παράδειγμα της Interamerican

Είναι εύλογο πως δεν υπάρχει τεκμηρίωση και ορισμός Εταιρικής Ευθύνης αναφορικά με τη βιωσιμότητα χωρίς απολύτως περιεκτικές και...

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Μοιράζει και αυτό το Πάσχα ακόμα περισσότερα γεύματα

Στηρίζει για 5η χρονιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και εξασφαλίζει για έναν μήνα το κόστος γευμάτων 900 παιδιών.

Lidl Official Fresh Food Partner: Στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI 2023

Τον Αύγουστο του 2023 θα διεξαχθούν 13 Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI και η Lidl στηρίζει το σημαντικό γεγονός της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας.

ΕΕΣ: Παρέλαβε 20 τόνους αλεύρι από την Loulis Food Ingredients 

H εταιρεία παρέδωσε στις Κεντρικές Αποθήκες του Ε.Ε.Σ. 20 τόνους αλεύρι αρτοποιίας τύπου 70% (σακιά 25kg), με προορισμό τις σεισμόπληκτες περιοχές σε Τουρκία και Συρία.