Χριστουγεννιάτικη γιορτή και bazaar στο Pierce «Επειδή Αγαπάμε»

Date:

Share post:

Οι μαθητικές κοινότητες Γυμνασίου του Pierce διοργανώνουν την ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή τους, για να προσφέρουν το δώρο της εκπαίδευσης και τη χαρά της γνώσης σε ακόμα περισσότερα παιδιά.

Με το μήνυμα «Επειδή αγαπάμε», την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, οι μαθητικές κοινότητες Γυμνασίου του Pierce μεταμορφώνουν το campus της Αγίας Παρασκευής σε μαγικό χριστουγεννιάτικο χωριό, για να υποδεχτούν φίλους, γνωστούς αλλά και αγνώστους, με σκοπό να ενισχύσουν το Ταμείο Υποτροφιών του σχολείου και να δώσουν την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους συνομηλίκους τους να σπουδάσουν.

Από τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής φώτα, ήχοι, λάμψεις, φωνές, γέλια και μουσική θα γεμίσουν το προαύλιο του σχολείου, καθώς μοναδικές χειροτεχνίες, στολίδια και κατασκευές θα εκτίθενται στο πολυαναμενόμενο bazaar. Όλες οι δημιουργίες είναι φτιαγμένες από μαθητές, καθηγητές, εργαζόμενους στο Κολλέγιο, καθώς και γονείς και αποφοίτους, με τα υλικά της αγάπης και της έμπνευσης.

Στις μικρές γευστικές γωνιές του γιορτινού χωριού οι καλεσμένοι θα ανταλλάξουν ευχές με ένα ποτήρι ζεστό κρασί, ενώ θα απολαύσουν παραδοσιακές συνταγές και γλυκίσματα από την Ελλάδα, αλλά και από την Αμερική, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία και την Ιταλία, χώρες των οποίων η γλώσσα διδάσκεται στο Pierce.

Μουσική και τραγούδια από την ορχήστρα και τη χορωδία του Pierce θα ψυχαγωγήσουν τους παρευρισκόμενους, ενώ ο «Ξένος των Χριστουγέννων», θεατρικό δρώμενο βασισμένο στο διήγημα του Στέφανου Δάφνη, θα θυμίσει σε όλους ότι «ζούμε ο ένας στο καταφύγιο του άλλου». Η βραδιά θα συνεχιστεί στο αίθριο του Θεάτρου, με γευστικές εκπλήξεις, κληρώσεις και πολλή μουσική!

Η προσφορά των μαθητών αντανακλά το μότο του σχολείου «Να μην υπηρετείσαι, αλλά να υπηρετείς» (Non ministrari sed ministrare), μία παράδοση που το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος τηρεί έμπρακτα και πιστά από την ίδρυσή του το 1875 μέχρι σήμερα. Για τη συγκέντρωση των χρημάτων, θα υπάρχει real-time μετρητής στην ιστοσελίδα του σχολείου www.pierce.gr, όπου θα αναγράφεται το ποσό το οποίο θα διατεθεί για τις υποτροφίες.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

PepsiCo: Δεντροφύτευση στους Θρακομακεδόνες από τη Green Team Hellas

Με τις εθελοντικές της δράσεις η Green Team της PepsiCo Hellas κάνει πράξη την έννοια της προστασίας του περιβάλλοντος.

Με την σφραγίδα της EUROCERT η πιστοποίηση της ΗΛΕΚΤΩΡ

Το Πρότυπο ISO 41001, προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για τη δημιουργία Συστήματος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων.

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και Pieris Architects δημιουργούν το «the SPOT» 

H συνεργασία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με το αρχιτεκτονικό γραφείο Pieris Architects για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του πρωτότυπου αυτού κτιρίου βασίζεται στο κοινό τους όραμα για καινοτόμες και κλιματικά ουδέτερες κατασκευές.

Chiquita: Στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο Μαραθώνιος αποτελεί πόλο έλξης για δρομείς από όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας και επιπέδου, καθώς και δρομείς με αναπηρίες, μεταδίδοντας έναν τρόπο ζωής ο οποίος βελτιώνει τη σωματική και ψυχική υγεία. 
Skip to content