Coca-Cola Τρία Έψιλον: Στηρίζει με πράξεις αγάπης τα Παιδικά Χωριά SOS

Date:

Share post:

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, σταθερή στη δέσμευσή της να στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται, στέκεται για ακόμα μια χρονιά δίπλα στα παιδιά με πράξεις αγάπης και φροντίδας. Συγκριμένα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον σε συνεργασία με τα καταστήματα My market, υποστηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS, εξασφαλίζοντας για όλο το καλοκαίρι το κόστος των Κυριακάτικων γευμάτων στα Παιδικά Χωριά SOS, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

H Αγγελική Παπαδημητρίου, Community & Customer Partnerships Manager στην Coca-Cola Τρία Έψιλον δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που σε συνεργασία με τα καταστήματα My market στηρίζουμε τα παιδιά που μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS, προσφέροντας αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία. Τα Κυριακάτικα γεύματα είναι σαν μια μικρή γιορτή, οπού αγαπημένοι άνθρωποι μαζεύονται γύρω από ένα τραπέζι και εκτός από το φαγητό τους, μοιράζονται και μαγικές στιγμές. Αυτός είναι και ο στόχος μας, να χαρίσουμε περισσότερες μαγικές στιγμές στα παιδιά που μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS».

Η Σοφία Τατά, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της METRO – My market, σχολίασε:  «Η συνεργασία μας με την Coca-Cola Τρία Έψιλον για τη στήριξη των παιδιών που μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS μας γεμίζει χαρά καθώς ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε μία πρωτοβουλία που προάγει τις αρχές του θεσμού της οικογένειας και δημιουργεί μία αισιόδοξη προοπτική για το μέλλον των παιδιών.»  

H Λίνα Βαϊανού, Διευθύντρια Εύρεσης Πόρων στα Παιδικά Χωριά SOS, δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά την Coca-Cola Τρία Έψιλον για την κάλυψη μιας τόσο βασικής ανάγκης των Παιδικών Χωριών SOS, όπως είναι τo οικογενειακό γεύμα. Οι Κυριακές και το φαγητό με την οικογένεια είναι μία από τις πιο ζεστές, αγαπημένες παιδικές αναμνήσεις όλων μας και θεωρούμε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μας δίνεται η δυνατότητα να το προσφέρουμε στα παιδιά που μεγαλώνουν στα Χωριά μας. Τέτοιες πρωτοβουλίες μας γεμίζουν με χαρά και αισιοδοξία.»

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης της Coca-Cola Τρία Έψιλον και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πλατφόρμα του «Coke & Meals», με στόχο την δημιουργία καλύτερων και περισσότερων γευμάτων με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Φέτος, ιδιαίτερη βαρύτητα έχουν οι Κυριακές, καθώς είναι η μέρα που μοιραζόμαστε στιγμές με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, γύρω από το ίδιο τραπέζι. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία, μοιράζεται με τα Παιδικά Χωριά SOS την Κυριακάτικη συνταγή της μαγείας και τους φέρνει όλους λίγο πιο κοντά. 

Η ενέργεια θα διαρκέσει από τις 31 Μαΐου έως τις 13 Ιουνίου στα Καταστήματα My market, με επιλεγμένα προϊόντα Coca-Cola, Fanta, Schweppes και Costa Coffee.

Related articles

Βίκος: 1ο Cycladic Kids Festival 23 και 24 Σεπτεμβρίου

Το διήμερο σαββατοκύριακο για τα παιδιά, πραγματοποιείται με αφορμή τον 10ου Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

SEAJETS: Δίπλα στους πληγέντες και στην κακοκαιρία Daniel 

Τέσσερις νταλίκες με μπουκάλια νερό του 1,5 λίτρου παραδόθηκαν στο Δημαρχείο Βόλου, μία νταλίκα στην Αγριά Βόλου και οι υπόλοιπες ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες. 

Διάλογοι ΙΣΝ: Τηλεθεατές ή πολίτες;

Θα τεθεί το ερώτημα αν έχουμε μετατραπεί από ενεργοί πολίτες σε απλούς θεατές ή καταναλωτές ειδήσεων, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η εμπλοκή μας στην πολιτική και πολιτειακή ζωή.

Χαμόγελο του Παιδιού: Διεθνής Συνάντηση με τον Σουηδικό Φορέα BRIS

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν εισηγήσεις και συζητήσεις υπό τον συντονισμό της Πηγής Πρωτοψάλτη, Συντονίστριας των Διεθνών Συνεργασιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Skip to content