Η COCO-MAT στηρίζει την “Εστία Άγιος Νικόλαος”

Date:

Share post:

Με σύμμαχο την COCO-MAT, το Κοινωφελές Ίδρυμα για άτομα με Ειδικές Ανάγκες “Εστία Άγιος Νικόλαος” συνεχίζει το έργο του, με όραμα να βοηθήσει περισσότερους υπάρχοντες αλλά και νέους κατοίκους της κοινότητας.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας #cocomatruns4estia, η ομάδα των δρομέων της COCO-MAT θα συμμετάσχει για ακόμα μια χρονιά στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, για να κάνει πιο γνωστή την κοινότητα “Εστία Άγιος Νικόλαος” και να μαζέψει χρήματα προς όφελος της.

Στόχος της καμπάνιας είναι να συγκεντρωθούν 13,800 ευρώ, ποσό το οποίο θα επιτρέψει να καλυφθούν πλήρως τα ετήσια έξοδα 3 κατοίκων της Εστίας.

Η “Εστία Άγιος Νικόλαος” είναι μία κοινότητα συμβίωσης, όπου άτομα με ειδικές ανάγκες ζουν, εργάζονται και περνούν τον ελεύθερο τους χρόνο μαζί με τα άτομα που τους φροντίζουν. Για τους περισσότερους κατοίκους της κοινότητας, η Εστία γίνεται το σπίτι τους για όλη τους την ζωή. Στην Ελλάδα, η Εστία αποτελεί την μόνη εναλλακτική λύση στην γονική οργάνωση ή την ιδρυματική φροντίδα.

Εάν επιθυμείτε να στηρίξετε την προσπάθεια για την ανέγερση του ποσού, επισκεφτείτε το www.youcaring.com, στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα «COCO-MAT RUNS 4 ESTIA».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Αειφορία στην Ασφαλιστική Βιομηχανία και το παράδειγμα της Interamerican

Είναι εύλογο πως δεν υπάρχει τεκμηρίωση και ορισμός Εταιρικής Ευθύνης αναφορικά με τη βιωσιμότητα χωρίς απολύτως περιεκτικές και...

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Μοιράζει και αυτό το Πάσχα ακόμα περισσότερα γεύματα

Στηρίζει για 5η χρονιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και εξασφαλίζει για έναν μήνα το κόστος γευμάτων 900 παιδιών.

Lidl Official Fresh Food Partner: Στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI 2023

Τον Αύγουστο του 2023 θα διεξαχθούν 13 Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI και η Lidl στηρίζει το σημαντικό γεγονός της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας.

ΕΕΣ: Παρέλαβε 20 τόνους αλεύρι από την Loulis Food Ingredients 

H εταιρεία παρέδωσε στις Κεντρικές Αποθήκες του Ε.Ε.Σ. 20 τόνους αλεύρι αρτοποιίας τύπου 70% (σακιά 25kg), με προορισμό τις σεισμόπληκτες περιοχές σε Τουρκία και Συρία.