Η COCO-MAT στηρίζει την “Εστία Άγιος Νικόλαος”

Date:

Share post:

Με σύμμαχο την COCO-MAT, το Κοινωφελές Ίδρυμα για άτομα με Ειδικές Ανάγκες “Εστία Άγιος Νικόλαος” συνεχίζει το έργο του, με όραμα να βοηθήσει περισσότερους υπάρχοντες αλλά και νέους κατοίκους της κοινότητας.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας #cocomatruns4estia, η ομάδα των δρομέων της COCO-MAT θα συμμετάσχει για ακόμα μια χρονιά στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, για να κάνει πιο γνωστή την κοινότητα “Εστία Άγιος Νικόλαος” και να μαζέψει χρήματα προς όφελος της.

Στόχος της καμπάνιας είναι να συγκεντρωθούν 13,800 ευρώ, ποσό το οποίο θα επιτρέψει να καλυφθούν πλήρως τα ετήσια έξοδα 3 κατοίκων της Εστίας.

Η “Εστία Άγιος Νικόλαος” είναι μία κοινότητα συμβίωσης, όπου άτομα με ειδικές ανάγκες ζουν, εργάζονται και περνούν τον ελεύθερο τους χρόνο μαζί με τα άτομα που τους φροντίζουν. Για τους περισσότερους κατοίκους της κοινότητας, η Εστία γίνεται το σπίτι τους για όλη τους την ζωή. Στην Ελλάδα, η Εστία αποτελεί την μόνη εναλλακτική λύση στην γονική οργάνωση ή την ιδρυματική φροντίδα.

Εάν επιθυμείτε να στηρίξετε την προσπάθεια για την ανέγερση του ποσού, επισκεφτείτε το www.youcaring.com, στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα «COCO-MAT RUNS 4 ESTIA».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Loulis Food Ingredients: Δωρεά 90.000 φιαλών νερού στους πλημμυροπαθείς

Η εταιρεία με δύο αιώνες παρουσίας στην Ελλάδα και πολύχρονη παράδοση κοινωνικής προσφοράς βρίσκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών του νομού Μαγνησίας.

Παπουτσάνης: Προϊόντα σε ευάλωτους σε συνεργασία με τη ΜΚΟ GIVMED

H εταιρεία καλεί τους καταναλωτές να συνεισφέρουν στην προσπάθειά της να προσφέρει προϊόντα υγιεινής και προσωπικής φροντίδας στους συνανθρώπους μας.

Cordia – Gewiss: Στρατηγική Συνεργασία για σταθμούς φόρτισης AC και DC

Η συνεργασία αυτή θα αλλάξει τα δεδομένα στις υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV) στην Ελλάδα, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση και βιωσιμότητα στους χρήστες τους.

Πράσινο διήμερο στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Αφετηρία της φετινής θεματικής στάθηκε η πολυσυζητημένη υπαίθρια εγκατάσταση Return to Sender της αφρικανικής καλλιτεχνικής κολεκτίβας NEST.
Skip to content