Η COCO-MAT στηρίζει την Εστία Άγιος Νικόλαος

Date:

Share post:

Με σύμμαχο την COCO-MAT, το Κοινωφελές Ίδρυμα για άτομα με Ειδικές Ανάγκες Εστία Άγιος Νικόλαος συνεχίζει το έργο του, με όραμα να βοηθήσει περισσότερα μέλη της κοινότητας.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας #cocomatruns4estia, η ομάδα των δρομέων της COCO-MAT θα συμμετάσχει για ακόμα μια χρονιά στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, για να κάνει πιο γνωστή την κοινότητα Εστία Άγιος Νικόλαος και να μαζέψει χρήματα προς όφελος της. Στόχος της καμπάνιας είναι να συγκεντρωθούν 13.800 ευρώ, ποσό το οποίο θα επιτρέψει να καλυφθούν πλήρως τα ετήσια έξοδα 3 κατοίκων της Εστίας.

Η Εστία Άγιος Νικόλαος είναι μία κοινότητα συμβίωσης, όπου άτομα με ειδικές ανάγκες ζουν, εργάζονται και περνούν τον ελεύθερο τους χρόνο μαζί με τα άτομα που τους φροντίζουν. Για τους περισσότερους κατοίκους της κοινότητας, η Εστία γίνεται το σπίτι τους για όλη τους την ζωή. Στην Ελλάδα, η Εστία αποτελεί την μόνη εναλλακτική λύση στην γονική οργάνωση ή την ιδρυματική φροντίδα.

Οι ενδιαφερόμενοι για την προσπάθεια μπορούν να επισκεφθούν το www.youcaring.com, στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα «COCO-MAT RUNS 4 ESTIA».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Τουρισμός: Ζητούμενο η ισορροπία ανάπτυξης και προστασίας της φύσης

Οι αρχές της αειφορίας αναφέρονται στις περιβαλλοντικές, οικονομικές και κοινωνικο-πολιτιστικές πτυχές της τουριστικής ανάπτυξης και στόχος είναι η ισορροπία μεταξύ αυτών των τριών διαστάσεων.

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Στηρίζει με πράξεις αγάπης τα Παιδικά Χωριά SOS

Η εταιρεία σε συνεργασία με τα καταστήματα My market, καλύπτει για όλο το καλοκαίρι το κόστος των γευμάτων για τα παιδιά που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS.

Πρόγραμμα «Green School by Τράπεζα Χανίων» 

Tα παιδιά ενημερώνονται για τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά προβλήματα της εποχής μας, αλλά και για απλές, πρακτικές λύσεις.

Ο πρόεδρος της ΔΟΕΣ συγχαίρει τον Ε.E.Σ. για την προσφορά του

Το έργο του Ε.Ε.Σ. τίμησε η Βουλή των Ελλήνων με φωταγώγηση του κτιρίου με τα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού, το βράδυ της Δευτέρας (8/5).
Skip to content