Connect with us

Βραβεία

COSMOTE: 16 βραβεία στα Sales Excellence Awards 2018

Με 16 βραβεία η COSMOTE κυριάρχησε και στα φετινά Sales Excellence Awards 2018, που κορυφώθηκαν με την απονομή που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Οι συνεχείς διακρίσεις της στον θεσμό των Sales Excellence Awards, που αναδεικνύουν τις καλύτερες πρακτικές πωλήσεων, επιβεβαιώνουν ότι η COSMOTE συνεχώς εξελίσσεται στον τομέα των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης του πελάτη, κάνοντας καλύτερη την καθημερινότητα των συνδρομητών της.

Η COSMOTE απέσπασε 6 Gold, 8 Silver και 2 Bronze Sales Excellence Awards. Η ομάδα τηλεφωνικών πωλήσεων της Εξυπηρέτησης Πελατών συγκέντρωσε 9 βραβεία. Αναδείχθηκε «Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς», και ήρθε πρώτη στις κατηγορίες «Τηλεφωνικές Πωλήσεις», «Υιοθέτηση και Αξιοποίηση Βέλτιστων Πρακτικών», «Παραγωγικότητα & Απόδοση», «Εκπαίδευση και Ανάπτυξη». Τρία βραβεία κέρδισε η COSMOTE eValue, για τις call center υπηρεσίες που προσφέρει, για την ανάπτυξή της σε διεθνείς αγορές, αλλά και για τα εκπαιδευτικά της προγράμματα.

«Προτεραιότητα μας στον Όμιλο ΟΤΕ είναι, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές πρακτικές, να προσφέρουμε στους πελάτες μας μοναδικές εμπειρίες επικοινωνίας. Να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι, κρατώντας το επίπεδο της εξυπηρέτησης σταθερά ψηλά. Οι διακρίσεις αυτές είναι μια ακόμη αναγνώριση των εξαιρετικών υπηρεσιών που προσφέρουμε και αποδεικνύουν το πάθος, τη συνεχή προσπάθεια και την προσήλωση των ανθρώπων μας, στους οποίους ανήκουν αυτά τα βραβεία. Αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, προάγουμε την καινοτομία και δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο για όλους», δήλωσε ο Διευθυντής Εμπορικών Θεμάτων Εξυπηρέτησης Πελατών Ομίλου ΟΤΕ, Βαγγέλης Αγαπητός.

Επίσης, η εταιρεία βραβεύτηκε για τις καινοτόμες τεχνολογίες αυτοματοποίησης & αναβάθμισης των πωλήσεων, για την επιτυχημένη εισαγωγή υπηρεσιών cloud σε εταιρικούς πελάτες και για την αποτελεσματικότητα του νέου εναλλακτικού καναλιού πώλησης μέσω των τεχνικών πεδίου, ενώ το πρότυπο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens αναδείχθηκε για την καινοτομία του.

«Η τεχνολογία μας δίνει τα εργαλεία για να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας. Μέσω των καινοτόμων λύσεων COSMOTE απαντάμε με αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία στις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών μας. Με τα πληροφοριακά συστήματα, τις εφαρμογές, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, δίνουμε σε όλους πρόσβαση στα οφέλη της νέας ψηφιακής εποχής», δήλωσε ο Διευθυντής BU Retail Ομίλου ΟΤΕ, Κωνσταντίνος Βούζας.

Τα Sales Excellence Awards 2018 διοργάνωσε για 6η συνεχή χρονιά το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την Boussias Communications. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων έγινε από κριτική επιτροπή, που αποτελείται από επαγγελματίες του χώρου και καθηγητές Πανεπιστημίων.

Στη φωτογραφία: Δημήτρης Γκοτζαρίδης – Head of Operations, COSMOTE e-value, Αθανάσιος Στράτος – Executive Director Εξυπηρέτησης Πελατών Ομίλου OTE, Τάνια Πανταζή – Commercial & International Business Development Director, COSMOTE e-value και Αμβρόσιος Κάρδαρης – General Director, COSMOTE e-value.

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Περισσότερα
Διαφημίσεις
Σχολιάστε

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ασφάλειες

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ανώτερη διάκριση από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής «EBEN GR»

Η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. διακρίθηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – EBEN GR για το σύνολο της επιχειρηματικής της λειτουργίας. Η Εταιρία τιμήθηκε με την ανώτερη διάκριση “Olympic Kotinos Wreath”, την οποία απέσπασαν μόνο τρεις εταιρίες συνολικά.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο του Ετήσιου Ερευνητικού Συνεδρίου του ΕΒΕΝ EUROPE, παρουσία εκπροσώπων οργανισμών με δράση στον τομέα της Κοινωνικής Υπευθυνότητας και Επιχειρηματικής Ηθικής, μελών της Ακαδημαϊκής Κοινότητας και του EBEN.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – ΕΒΕΝ GR, εκπροσωπεί το Εuropean Business Ethics Network και είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2005.

Στόχος του EBEN GR, είναι να βοηθά τις επιχειρήσεις να εφαρμόζουν συστήματα που συμβάλλουν στην εταιρική αειφόρα ανάπτυξη, αλλά και στην ευρύτερη κοινωνική ευημερία.

Το σημαντικό βραβείο “Olympic Kotinos Wreath” παρέλαβε ο αρμόδιος για θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Εταιρίας κ. Γιώργος Γκούσκος, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Η Ευρωπαϊκή Πίστη λαμβάνει φέτος την ανώτερη διάκριση Επιχειρηματικής Ηθικής και είναι η μοναδική Ασφαλιστική Εταιρία που βραβεύεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα τιμητική, καθώς είναι πλήρως εναρμονισμένη με το ISO 26000, το οποίο αφορά στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, αλλά και σε τομείς μείζονος σημασίας για την Εταιρία, όπως η Εταιρική Διακυβέρνηση, η Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι Εργασιακές Σχέσεις και Πρακτικές, η Προστασία του Περιβάλλοντος, η Υπεύθυνη και Δίκαιη Προσφορά Υπηρεσιών, καθώς και η Κοινωνική Προσφορά».

Περισσότερα

Βραβεία

Δύο νέα “Αριστεία” για τη Stoiximan

Με δύο βραβεία επέστρεψε η Stoiximan από την 8η τελετή απονομής των “Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019” που διοργανώθηκαν από τον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ) την περασμένη Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Πιο συγκεκριμένα, η Stoiximan απέσπασε το “Αριστείο” στην Ενότητα Κοινωνία-Πολιτισμός & Αθλητισμός για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης “Μικροί Ήρωες by Stoiximan”– το οποίο μάλιστα πρόσφατα απέσπασε Gold βραβείο στην κατηγορία «Best Sports Marketing for Brands» στα Sports Marketing Awards –  και το “Αριστείο” στην Ενότητα Purposeful Communication για την καμπάνια “Παίξε Υπεύθυνα”.

Οι δύο σημαντικές αυτές διακρίσεις στη μεγαλύτερη ίσως διοργάνωση για την εταιρική υπευθυνότητα στην Ελλάδα επιβεβαιώνουν την υπευθυνότητα της Stoiximan τόσο στην επικοινωνία όσο και στις κοινωνικές της δράσεις. Η μεγαλύτερη GameTech εταιρεία στην Ελλάδα είναι πλέον μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, αυτή η ανάπτυξη βασίστηκε στο Υπεύθυνο Παιχνίδι, με ενδεικτική την καμπάνια «Παίξε Υπεύθυνα». Παράλληλα, η εταιρεία αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια ένα φιλόδοξο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, επενδύοντας σε δράσεις και πρωτοβουλίες που στηρίζονται στους βασικούς πυλώνες Αθλητισμός, Υπεύθυνο Παιχνίδι και Τεχνολογία.

Η Marketing & CSR Executive της Stoiximan Ιωάννα Κοζαδίνου, η οποία παρέλαβε το βραβείο από τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη, Πρεσβευτή του προγράμματος και μέλος της τιμητικής επιτροπής των “Αριστείων», ανάφερε σχετικά: «Οι Μικροί Ήρωες ξεκίνησαν το 2017 και είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα που υλοποιούμε  μέχρι σήμερα. Αυτό που μας γεμίζει αισιοδοξία είναι το γεγονός ότι δεν έχουν σταματήσει να μεγαλώνουν και να ταξιδεύουν από άκρη σε άκρη σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σκοπός της δημιουργίας αυτού του προγράμματος ήταν και παραμένει το να δίνει ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά της χώρας προσφέροντάς τους ερεθίσματα και εφόδια να κατακτήσουν τα όνειρά τους…». Πρόσθεσε ότι από το 2017 μέχρι σήμερα 26.000 μαθητές έχουν ωφεληθεί μέσω του προγράμματος.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή να βραβευόμαστε στην κατηγορία Purposeful Communication, την πιο πρόσφατη κατηγορία των βραβείων που στόχο έχει να αναδείξει τη δύναμη της επικοινωνίας για έναν κοινωνικό σκοπό. Για εμάς στη Stoiximan το Υπεύθυνο Παιχνίδι βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε δραστηριότητας, και με αυτόν ακριβώς τον τρόπο αναπτύσσουμε και τις καμπάνιες μας. Πίσω από αυτό το βραβείο υπάρχει όχι μόνο η ομάδα Marketing της Stoiximan, αλλά ολόκληρη η εταιρεία, οι 700 εργαζόμενοι που μοιράζονται τις ίδιες αξίες της ψυχαγωγίας με ασφάλεια και υγεία», σχολίασε ο Χρήστος Τζαλαβράς, Head of Marketing & Communication Stoiximan κατά την παραλαβή του βραβείου.

Περισσότερα

Βραβεία

TÜV Austria Hellas: 25 χρόνια στην Ελλάδα

Η TÜV Austria Hellas γιόρτασε τα 25 χρόνια δράσης της στον κλάδο των Τεχνικών Ελέγχων και της Πιστοποίησης στη χώρα μας, σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (αίθουσα Φάρος).

Σε μία κατάμεστη αίθουσα με περισσότερα από 400 στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας μας αλλά και των συνεργατών και φίλων της εταιρείας, υψηλόβαθμα στελέχη της παρουσίασαν σημαντικούς σταθμούς στην πορεία των 25 ετών επιχειρηματικής δράσης της.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η Πρέσβης της Αυστρίας στην Ελλάδα Ms. Hermine Poppeller ενώ με μια εμπνευσμένη παρουσίαση, πλήρως εναρμονισμένη με το γιορτινό κλίμα της εκδήλωσης, ο Dr. Stefan Haas CEO του TÜV Austria Hellas, συνέδεσε την 25ετή επιτυχημένη παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα με τα πρώτα βήματα διεθνοποίησης που έκανε το TÜV Austria Group και των δυσκολιών αλλά και επιτυχιών που είχε αυτή η πορεία.

Ακολούθησε η ομιλία του Παναγιώτη Πασχαλάκη, Προέδρου τoυ μη Κυβερνητικού Οργανισμού Safe Water Sports και μια συνέντευξη του CEO της TÜV Austria Hellas, Ιωάννη Καλλιά στο Θεόδωρο Καπαρό, ιδρυτή της εταιρείας στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε κλίμα συγκίνησης με τη βράβευση των κ.κ. Θεόδωρου Καπαρού, Stefan Haas και Ιωάννη Καλλιά για τη συνεισφορά τους στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας και του Group.

Περισσότερα

Ετικέτες

Εγγραφή στο Newsletter

ΔΗΜΟΦΙΛΗ