CSE: Διακρίσεις για την πλατφόρμα εκπαίδευσης «Sustainability Academy»

Date:

Share post:

Σε έναν κόσμο που αποζητά βιώσιμες λύσεις η καινοτόμα πλατφόρμα εκπαίδευσης Sustainability Academy, που σχεδιάστηκε από το Κέντρο Αειφορίας (CSE), αναδεικνύεται ως το πιο αποτελεσματικό εργαλείο ενσωμάτωσης της Βιώσιμης Ανάπτυξης σε εταιρείες διεθνώς, κερδίζοντας διαδοχικά βραβεία σε δύο ηπείρους, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το CSE. 

Στις 30 Αυγούστου 2023, αναδείχθηκε ως “Προϊόν της Χρονιάς για τη Βιωσιμότητα” (“Sustainability Product of the Year”) κατά τη διάρκεια των Αμερικάνικων 2023 Sustainability Awards (Βραβείων Βιωσιμότητας 2023), εδραιώνοντας τη θέση της και τον αντίκτυπο που έχει σε παγκόσμιο επίπεδο, μαζί με άλλες εταιρείες όπως η IBM & η SIEMENS.

Νωρίτερα τον Ιούλιο στην Ελλάδα είχε κατακτήσει το BRONZE βραβείο, στην Ενότητα: Τεχνολογία για το Κοινό Καλό / Ψηφιακή Εκπαίδευση & Δεξιότητες, των Hellenic Responsible Business Awards

Η διεθνής εκπαιδευτική πλατφόρμα SUSTAINABILITY ACADEMY δημιουργήθηκε από το Κέντρο Αειφορίας (CSE), με στόχο την παροχή πιστοποιημένης εκπαίδευσης υψηλών προδιαγραφών αποκλειστικά σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης, ESG, Νet Zero και Κυκλικής Οικονομίας. Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία του και στην Ελλάδα, αλλά κυρίως σε  Αμερική, Καναδά και Ευρώπη, το Κέντρο Αειφορίας (CSE) διέγνωσε την τεράστια ανάγκη που έχουν οι επαγγελματίες, οι εταιρίες και οι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο για εξειδικευμένη και πιστοποιημένη εκπαίδευση, την οποία προσφέρει αδιάλειπτα εδώ και 5 χρόνια σε περισσότερους από 9.000 επαγγελματίες και εταιρείες σε 90 χώρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνση του CSE εκτός από τα χιλιάδες υψηλόβαθμα στελέχη που προσωπικά έχουν επιλέξει το Sustainability Academy για την εκπαίδευσή τους σε θέματα βιωσιμότητας, μεγάλες εταιρίες από την Αμερική και την Ευρώπη όπως οι ΝΕΤGEAR, MALL, ENTRUST, Tράπεζα των Ηνωμένων Εθνών, κ.α. εμπιστεύτηκαν τις υπηρεσίες εταιρικών προγραμμάτων εκπαίδευσης που προσφέρει για την ανάπτυξη των στελεχών τους, την επιτυχημένη εφαρμογή πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξης στη στρατηγική τους και τη μεγιστοποίηση του αντικτύπου των εταιρικών προγραμμάτων και πρωτοβουλιών για την αναχαίτηση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής. 

Τα εκπαιδευτικά courses ανανεώνονται ετησίως ώστε να παραμένουν επίκαιρα και να περιλαμβάνουν όλες τις τρέχουσες εξελίξεις, σε νομοθετικό και κανονιστικό επίπεδο. Λίαν προσφάτως στην πλατφόρμα προστέθηκε και το νέο πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο “Online Diploma on Sustainable Supply Chain Management”, το οποίο στοχεύει να εξοπλίσει τους επαγγελματίες με όλες τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις προκειμένου να εφαρμόσουν βιώσιμες πρακτικές που να συνάδουν με τις νομοθεσίες CSRD και CDDD.

Related articles

SANITAS και ΑΒ Βασιλόπουλος: Κοινή εθελοντική δράση καθαρισμού

Oι εθελοντές καθάρισαν όλη την έκταση του πάρκου, απομακρύνοντας περίπου 6.900 λίτρα απορριμμάτων, εκ των οποίων τα 2.200 λίτρα οδηγήθηκαν προς την ανακύκλωση.

Η MYTILINEOS στους ESG Leaders του δείκτη MSCI

Η σημαντική αυτή επίδοση ήρθε μόλις ένα χρόνο μετά την είσοδο, για πρώτη φορά, της MYTILINEOS στον δείκτη MSCI.

Την υγιή επιχειρηματικότητα και την καινοτομία βράβευσε το ΕΕΑ (video)

Η υγιής επιχειρηματικότητα, η καινοτομία και η εξωστρέφεια αναδείχθηκαν μέσα από το θεσμό των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου...

Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης: Συνεισφορά στην Πάρνηθα 

Σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναλαμβάνει την αποκατάσταση και αναδάσωση καμένων εκτάσεων της Πάρνηθας.
Skip to content