Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ ενισχύει στην πράξη τον κλάδο μελισσοκομίας της Βόρειας Εύβοιας

Στηρίζει περισσότερους από 300 μελισσοκόμους που δοκιμάζονται από τις επιπτώσεις των πυρκαγιών του περασμένου καλοκαιριού. Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, πιστός στη δέσμευσή του να συνεισφέρει άμεσα

WATT+VOLT & Aegean Rebreath: Δίνουν ανάσα στις θάλασσές μας

Η πρωτοβουλία θα συμβάλλει τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος, όσο και στην οικονομική και κοινωνική ευημερία όλων των κατοίκων στις περιοχές που θα δραστηριοποιηθεί το κέντρο επιχειρήσεων της Aegean Rebreath.

Η Lidl Ελλάς φέρνει κάθε τόπο στον τόπο σου

Σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς και αγρότες, η Lidl Ελλάς συγκεντρώνει τα εκλεκτά προϊόντα «Νώμα», για να προσφέρει στους καταναλωτές τα αρώματα, τις γεύσεις και τις αναμνήσεις από κάθε τόπο της χώρας μας, στον τόπο τους.

INTERAMERICAN: Eνισχύεται το Δίκτυο Υγείας με τη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας «YODA»

Η INTERAMERICAhttps://csrindex.gr/tag/interamerican/N, στο πλαίσιο των υπηρεσιών Υγείας υψηλής ποιότητας που επιθυμεί να παρέχει στους ασφαλισμένους της, εντάσσει στο δίκτυο των συνεργαζόμενων παρόχων τη Μονάδα Ημερήσιας

ManpowerGroup Talent Solutions: Έρευνα με την ΜΚΟ Made By Dyslexia

Η ManpowerGroup Talent Solutions, παγκόσμιος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων ανθρώπινου δυναμικού, σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό οργανισμό Made By Dyslexia ένωσαν τις δυνάμεις τους για να κατανοήσουν βαθύτερα τη δυσλεξική σκέψη στον χώρο εργασίας και να ενθαρρύνουν τους οργανισμούς να αναγνωρίσουν τη σημασία της σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο. Η έλλειψη ταλέντων βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα αγγίζοντας ρεκόρ 15εντίας, ωστόσο πολλοί εργοδότες παραβλέπουν μια σημαντική δεξαμενή ταλέντων: τους ανθρώπους με δυσλεξία.

couple, social distancing, train station-5422795.jpg

EKΠΑ: Σεμινάριο για την πανδημία

Το ΕΚΠΑ διοργάνωσε το 3o Webinar, από την σειρά Webinars-Επίκαιρα Θέματα Δημόσιας Υγείας, με επίκεντρο τα νεότερα δεδομένα που αφορούν τη μετάλλαξη όμικρον.

ΤτΕ: Δύο νέες εκδόσεις από το Κέντρο Πολιτισμού, Έρευνας και Τεκμηρίωσης

Το τρίτο βιβλίο της σειράς «Τεκμήρια από το Ιστορικό Αρχείο» με τίτλο «Πτυχές της αποκατάστασης των προσφύγων στην Ελλάδα, 1922-1930» και o συλλογικός τόμος «Η κρίση του 1929 και η Ελλάδα: Οικονομικές, πολιτικές και θεσμικές όψεις».

Αγγελάκης: Στηρίζει για ακόμη μία χρονιά το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας

Η Αγγελάκης ΑΕ συνέβαλε πριν από 3 χρόνια στην πλήρη ανακαίνιση του Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας, στην Εύβοια εξασφαλίζοντας έναν πιο άνετο, σύγχρονο και περιποιημένο χώρο φιλοξενίας στα παιδιά.

ΙΣΝ και Ghetto Film School ανακοινώνουν τους νικητές του Διαγωνισμού Ταινιών μικρού μήκους

Διεθνείς καταξιωμένοι επαγγελματίες του κλάδου θα ηγηθούν ενός προγράμματος σεμιναρίων, διάρκειας 10 εβδομάδων και θα καθοδηγήσουν ως μέντορες τους βραβευμένους νέους κινηματογραφιστές. Το Ίδρυμα Σταύρος

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: 110 χρόνια μαζί, σε κάθε σου άθλο

Καθημερινά όλοι μας πετυχαίνουμε “κατορθώματα” που μας γεμίζουν περηφάνια… είτε μικρότερα, προσωπικά, που για μας όμως είναι ανεκτίμητα, είτε μεγαλύτερα, συλλογικά, που μας ενώνουν όλους

Οι τρεις νέοι Ambassadors της FairLife L.C.C.

Η FairLife L.C.C. ενισχύει τη φωνή της, με τους τρεις νέους Ambassadors Τρία νέα μέλη από το χώρο του αθλητισμού, απέκτησε η «οικογένεια» της FairLifeL.C.C.

Στο πλευρό των αστέγων της Αθήνας και του Πειραιά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Tο πρωί της Πέμπτης και ώρες 10-1 μ.μ. κινητά κλιμάκια του Ε.Ε.Σ, στελεχωμένα από Κοινωνικούς Λειτουργούς και εθελοντές, θα βρίσκονται στους δρόμους του ιστορικού κέντρου της Αθήνας (Μοναστηράκι, Θησείο, Ομόνοια).

ΕEΣ: Διενέργεια Rapid Test στους υπαλλήλους του Yπουργείου Δικαιοσύνης

Aνταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση του Υπουργείου Δικαιοσύνης για διενέργεια Τεστ Ταχείας Ανίχνευσης Αντιγόνου (Rapid Test) σε όλους τους υπαλλήλους του (10/1), διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του.

Χριστουγεννιάτικη πράξη αγάπης από τη Nova

Προς το «Χριστοδούλειο Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών» και τον «Ιππόκαμπο ΑμεΑ» Στο πνεύμα των Χριστουγέννων, η εταιρεία Nova, μαζί με τους εργαζομένους της, στήριξε τα παιδιά

Χριστουγεννιάτικες δράσεις ISOMAT από καρδιάς

Η ISOMAT ως μια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρία πραγματοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Στόχος μας είναι όσο αναπτυσσόμαστε

library, books, bookcases-488690.jpg

Βιβλίο για την Κοινωνικά Υπεύθυνη Επένδυση

Εξετάζεται, μεταξύ άλλων, ο ρόλος των επιδόσεων του τρίπτυχου ESG κατά τη διάρκεια της χρηματοπιστωτικής κρίσης και της υγειονομικής κρίσης που προκλήθηκε από την παγκόσμια πανδημία.

Interamerican: Συνεργασία με ΚΥΑΔΑ για το γεύμα των απόρων

Η εταιρεία υποστηρίζει το ΚΥΑΔΑ εδώ και 10 χρόνια με σειρά πρωτοβουλιών, συνδεδεμένων με το πολυδιάστατο πρόγραμμα του Κέντρου, που εμπλουτίζεται συνεχώς δεδομένου ότι οι ανάγκες αυξάνονται τόσο σε ζητήματα στέγασης και σίτισης όσο και διαχείρισης της υγείας.

EY

Έρευνα EY: Τα ESG καθοριστικά για την εμπιστοσύνη των θεσμικών

Το 74% είναι πλέον πιο πιθανό να αποεπενδύσουν από επιχειρήσεις με μη ικανοποιητικές ESG επιδόσεις, ενώ το 92% υποστηρίζουν ότι έχουν λάβει αποφάσεις τους τελευταίους 12 μήνες με κριτήριο τα πιθανά οφέλη μιας «πράσινης ανάκαμψης».

Xαμόγελο του Παιδιού: Συνεργασία με Δήμο Χερσονήσου

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια παροχής βοήθειας στα παιδιά και τις οικογένειες που χρήζουν στήριξης, μέσω των εξειδικευμένων δράσεων που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Special Olympics Hellas: 2 χρόνια με δωρεά του ΙΣΝ

Ο απολογισμός του Προγράμματος είναι παραπάνω από ικανοποιητικός, καθώς από το σύνολο των 21 Τοπικών Προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί, σε ορίζοντα τριετίας, έχουν ήδη ιδρυθεί και λειτουργούν 11.

EEΣ: «Γεύματα Αγάπης» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, το βράδυ της Παρασκευής, 31 Δεκεμβρίου 2021, υλοποίησε δράση ενεργητικής προσέγγισης αστέγων και εργασίας στο δρόμο (streetwork) στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, διανέμοντας ταυτόχρονα ζεστά γεύματα στους αδύναμους συμπολίτες μας

Grundig και Κωτσόβολος μαζί για ένα καλύτερο και βιωσιμότερο μέλλον

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων, η Grundig σε συνεργασία με τον Κωτσόβολο πραγματοποίησαν ένα δημιουργικό cooking event στο studio του Κωτσόβολου στη Λ. Βουλιαγμένης, σε συνεργασία με το μεγαλύτερο ΙΕΚ στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ δίπλα σε παιδιά και οικογένειες

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στέκεται αρωγός στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και στηρίζει το έργο φορέων και οργανώσεων που έχουν στόχο να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός μοίρασε δώρα και παιχνίδια

Στο πλαίσιο τριήμερης δράσης του Ε.Ε.Σ. κλιμάκια αποτελούμενα από κοινωνικούς λειτουργούς και εθελοντές, επισκέφθηκαν τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία των Δήμων Μαντουδίου, Λίμνης – Αγίας Άννας και Ιστιαίας – Αιδηψού.

Η Τράπεζα Χανίων ενισχύει κοινωνικές δομές

Ως ενεργό μέλος της κοινωνίας και έχοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο, η Τράπεζα Χανίων συνεχίζει να αποδεικνύει στην πράξη και με κάθε ευκαιρία τον κοινωνικό χαρακτήρα των δράσεων της.

Office Line: Στηρίζει τις ευάλωτες ομάδες

Η καρδιά της Office Line «χτυπάει» δυνατά, προσφέροντας χαρά και χαμόγελα στους ανθρώπους των κοινωνικών δομών του Δήμου Αγίου Δημητρίου & Παλαιού Φαλήρου.

ΒΕΑΤ: Διαδρομές που μοιράζουν χαμόγελα

Κάθε χρόνο, 5.000 ευρώ προσφέρονται για διαδρομές σε νοσοκομεία, κέντρα ειδικής αγωγής, ψυχοθεραπευτήρια και άλλες υπηρεσίες υγείας που έχουν ανάγκη τα παιδιά.

Τη Χάρτα Διαφορετικότητας υπογράφει η αία* relate

Δίνοντας έναν επίσημο τόνο στην δέσμευση που διατηρεί από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, η αία* υιοθετεί τις εταιρικές πολιτικές του Diversity Charter Greece για την παροχή ίσων ευκαιριών και μεταχείρισης σε όλους χωρίς καμία διάκριση.

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Υγείας και του ΕΕΣ

Το εν λόγω μνημόνιο συνεργασίας αντικατοπτρίζει τις υφιστάμενες άριστες σχέσεις μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και την επιθυμία για περαιτέρω ενδυνάμωση των από κοινού δραστηριοτήτων.

Έκδοση της ΤτΕ στη μνήμη του διαπρεπούς νομικού Τάσου Μπάνου

Τον τόμο προλογίζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και σε αυτόν γράφουν: ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, η Υποδιοικήτρια της Τράπεζας της Ελλάδος Χριστίνα Παπακωνσταντίνου και πλήθος προσωπικοτήτων.

EAEE: Πρόγραμμα για τον Οικονομικό Αλβαβητισμό

Τα  πρώτα χρόνια διεξαγωγής του, το πρόγραμμα «Ονειρεύομαι Σοφά» πέτυχε  υψηλό βαθμό συμμετοχής μαθητών, με πάνω από 2.000 μαθητές από σχολεία της Αττικής και της περιφέρειας.

H Wolt δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη

Μέσω της εφαρμογής της Wolt από 20 Δεκεμβρίου 2021 έως και 7 Ιανουαρίου 2022 και στις 7 πόλεις όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία, οι καταναλωτές μπορούν να προσφέρουν το ποσό της προτίμησης τους (5 έως 50 ευρώ) ως δωρεά.

KPMG: Προσφέρει ψηφιακό γραμματισμό σε 100.000 νέους σε 60 χώρες

Η πρωτοβουλία, την οποία έχουν αναλάβει επαγγελματίες της κυβερνοασφάλειας της KPMG, στοχεύει στην εκπαίδευση των νέων ανθρώπων στην σπουδαιότητα της κυβερνοασφάλειας και στους κινδύνους του διαδικτύου.

ΔΕΗ: Πιστοποίηση από TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η πιστοποίηση του κλάδου εκπαίδευσης, είναι στρατηγικής σημασίας και κρίσιμη στον οργανωτικό μετασχηματισμό της ΔΕΗ, καθώς αυτή  διαδραματίζει κομβικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων της.

Το Χαμόγελο του Παιδιού: Chatbot στο Viber

Οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για εξαφανίσεις και να υποστηρίζουν «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» απ’ ευθείας μέσω Viber.

Roche

Roche: Παγκόσμια Πεζοπορία για τα Παιδιά 2021

Στο πρώτο τους βήμα οι εργαζόμενοι συγκέντρωσαν χρήματα συμβάλλοντας στην αγορά ενός ηλεκτρικού αναπηρικού αμαξιδίου για ένα δωδεκάχρονο αγόρι που στηρίζει η «Ηλιαχτίδα».

Όμιλος ΤΙΤΑΝ: Μεταξύ των ηγετών της κλιματικής αλλαγής

Το 2021, ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ ανέβασε τον πήχη ακόμα ψηλότερα, καθώς έγινε μία από τις πρώτες εταιρίες του κλάδου τσιμέντου διεθνώς της οποίας οι στόχοι μείωσης εκπομπών CO2 επικυρώθηκαν από την πρωτοβουλία Science Based Targets (SBTi).