Δ.Ηρακλείου: Δράσεις δημιουργικής και καλλιτεχνικής απασχόλησης

Date:

Share post:

Για μια ακόμα χρονιά οι δημότες στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στα μαθήματα καλλιτεχνικής δημιουργίας, ψυχαγωγίας και απασχόλησης που διοργανώνει η δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ – ΟΤΑ.

Οι δράσεις απευθύνονται σε ενήλικες αλλά και παιδιά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαλέξουν μια ή περισσότερες εκ των δραστηριοτήτων που είναι: πλέξιμο, ντεκουπάζ, ζωγραφική, θέατρο, μαριονέτα, κόσμημα – δημιουργία.

Πληροφορίες και εγγραφές γίνονται στα γραφεία της ΚΕΑΕΔΗΑ: 1ος όροφος δημαρχείου Ηρακλείου Αττικής (Στ. Καραγιώργη 2) από Δευτέρα έως και Παρασκευή 9.00 – 15.00 (τηλ. Επικοινωνίας 2132000205).

«Έχουν περάσει ήδη τρία χρόνια, από τότε που η Δημοτική Αρχή έθεσε στο επίκεντρο της πολιτικής της την αναβάθμιση της καθημερινότητας του πολίτη. Είτε πρόκειται για τις μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, είτε πρόκειται για τις πολλές και συνεχώς αυξανόμενες δωρεάν κοινωνικές υπηρεσίες, η προσπάθεια στοχεύει στο να παρέχουμε διεξόδους ποιότητας και ευκαιριών στον κάθε πολίτη. Το διευρυμένο, φέτος, πρόγραμμα των τμημάτων δημιουργικής και καλλιτεχνικής απασχόλησης, εντάσσεται σε αυτή ακριβώς την φιλοσοφία. Είμαστε σίγουροι, ότι για ακόμη μία χρονιά όλοι οι Ηρακλειώτες θα τα αγκαλιάσουμε και θα τα αγαπήσουμε». Αυτό είναι το κοινό μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου, της αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Δέσποινας Αϊβατζίδου – Ποριώτου και του προέδρου της ΚΕΑΕΔΗΑ, Νίκου Μπαρμπούνη.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Προκλήσεις για την αυτοκινητοβιομηχανία λόγω εξάρτησης από τους ημιαγωγούς

Η ζήτηση ημιαγωγών για την αυτοκινητοβιομηχανία είναι μία από τις μεγαλύτερες αναπτυσσόμενες τάσεις στη συγκεκριμένη αγορά.

Το Trimaran IDEC SPORT στην Μαρίνα Φλοίσβου για το the Arch Project

Πρόκειται για μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που στοχεύει στην επιτάχυνση της «πράσινης» μετάβασης, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων για την προβολή καινοτόμων λύσεων.

BCG: Έκθεση βιωσιμότητας για το 2022

Σύμφωνα με την έκθεση, η BCG πραγματοποίησε περισσότερα από 900 κοινωνικά και περιβαλλοντικά έργα για 780 φορείς το 2022, ενώ έχει επενδύσει συνολικά από το 2020 πάνω από 1 δισ. δολ..

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Συνεργασία με GEP σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ανήκει στις διαπιστευμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ΕΛΟΤ EN ISO/IEC 17024.
Skip to content