Δ.Ηρακλείου: Προσβάσιμοι χώροι άθλησης

Date:

Share post:

Με επένδυση 250 χιλ. ευρώ ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προχωρά σε ευρύτατες παρεμβάσεις για την βελτίωση της λειτουργικότητας κοινόχρηστων χωρών άθλησης και αθλητικών χώρων σε έξι σημεία της πόλης.

 Οι αθλητικοί αυτοί χώροι βρίσκονται στις οδούς Ιωαννίνων, Κλεισθένους, Μπομποτίνου, Κιθαιρώνος, Πίτλιγκερ αλλά και στο αθλητικό κέντρο της οδού Ν. Καζαντζάκη. Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η δημοτική αρχή εισηγήθηκε και το σώμα ψήφισε την διάθεση 250 χιλιάδων ευρώ για τις απαιτούμενες εργασίες ανακαίνισης.

Οι χώροι θα αναμορφωθούν πλήρως με νέο εξοπλισμό, χλοοτάπητα ή ταρτάν όπου χρειάζεται, βοηθητικούς χώρους κτλ., ώστε να προσφέρουν ένα ομορφότερο και ασφαλέστερο περιβάλλον στους Ηρακλειώτες που τους χρησιμοποιούν και ειδικά στα παιδιά.

Στόχος του Δήμου, όπως τόνισε στην τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, είναι στο άμεσο μέλλον να αυξηθούν οι αθλητικοί χώροι της πόλης: «Με την τροποποίηση του ρυθμιστικού σχεδίου και την αναθεώρηση των χρήσεων γης που προετοιμάζουμε να φέρουμε στο επόμενο διάστημα στο Δ.Σ., διαμορφώνουμε τις συνθήκες για να δημιουργήσουμε περισσότερους αθλητικούς χώρους στο Ηράκλειο», υπογράμμισε.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Όλγα Ίτσιου (Dimand): Το κτιριακό απόθεμα δεν είναι προσβάσιμο σε AμεΑ

Το κτιριακό απόθεμα της χώρας σε μεγάλο βαθμό παραμένει μη προσβάσιμο αν και από το 2012 έγινε από το νόμο απαραίτητη η μελέτη προσβασιμότητας.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον

H διαδικασία αξιολόγησης ως Great Place to Work® βασίστηκε σε ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index©, με αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Δύο υβριδικές φορτηγίδες ζωοτροφών στον στόλο της Philosofish

Οι φορτηγίδες έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία AKVA με στόχο να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ιχθυοκαλλιέργειας της Μεσογείου.

Διάκριση για τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs

Τα  Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το cibum.