Data Communication: Δίπλα στους μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΠαΠει

Date:

Share post:

Η Data Communication ενισχύει τη στενή συνεργασία της με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στηρίζοντας για τέταρτη συνεχή χρονιά τους φοιτητές του τμήματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική» και για πρώτη φορά τους φοιτητές του τμήματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομικά και Διοίκηση της Υγείας».

Με αφορμή την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής περιόδου και το εορταστικό καλωσόρισμα των πρωτοετών φοιτητών, εκπρόσωποι της Data Communication απένειμαν στους δευτεροετείς φοιτητές των δύο τμημάτων πιστοποιητικά «Core Level User Certificate» για το WinEra ERP της Data Communication, καθώς και τέσσερις υποτροφίες ύψους 1000 ευρώ επιβραβεύοντάς τους για την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων τους.

Οι δύο τελετές πραγματοποιήθηκαν στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιώς την 25η Οκτωβρίου 2017 για το τμήμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική», όπου απονεμητές των βραβείων αριστείας ήταν η Νάσια Σκούντζου, HR Manager και η Χρυσάνθη Γοναλάκη, Senior Sales Account Executive της Data Communication και την 1η Νοεμβρίου 2017 για το τμήμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομικά και Διοίκηση της Υγείας», όπου απονεμητές των βραβείων ήταν η Εμμανουέλα Γεωργιτσοπούλου, HR Executive και ο Ανδρέας Φασόλης, Senior Sales Account Executive της εταιρείας πληροφορικής.

Στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας της εταιρείας με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, οι φοιτητές έρχονται σε επαφή με το πρόγραμμα WinEra ERP, ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων. Το μάθημα «Στρατηγικά Συστήματα Πληροφορικής», στο οποίο εντάσσεται η εκμάθηση του προγράμματος, εξοικειώνει τους φοιτητές με το περιβάλλον λειτουργίας του συστήματος και τους εκπαιδεύει στη βασική λειτουργικότητα που προσφέρει για την υποστήριξη των καθημερινών διαχειριστικών αναγκών και των στρατηγικών στόχων μιας επιχείρησης, συνδέοντας έτσι άμεσα την εκπαίδευση με την αγορά εργασίας

Η Ζωή Δουζένη, Αντιπρόεδρος και HR Director της Data Communication, δήλωσε σχετικά: «Θα θέλαμε να συγχαρούμε για μία ακόμα φορά τους επιτυχόντες και να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστήμιο Πειραιώς για μία μακροχρόνια και εποικοδομητική συνεργασία που δομεί τα στελέχη του αύριο. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Premia Properties: Ανάμεσα στις Best Workplaces for Women Hellas 2023

H Premia βρίσκεται ανάμεσα στις εταιρείες που αγαπούν οι γυναίκες εργαζόμενες καθώς συμπεριλαμβάνεται στη Λίστα Best WorkplacesTM for Women Hellas 2023.

The Hellenic Initiative: Το Venture Fair ενδυναμώνει τις startups στην Ελλάδα 

Από την ίδρυσή του, το 2015, το Venture Fair έχει προσφέρει σε 72 συνολικά startups ευκαιρίες δικτύωσης με σημαντικούς φορείς του ελληνικού και διεθνούς οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Πρωτοβουλία του Nescafé στον Θερμαϊκό και νέο πρόγραμμα στην Εύβοια

H συνεργασία του καφέ Nescafé με τους οργανισμούς ΕΝΑΛΕΙΑ και Aegean Rebreath εστιάζει στις δράσεις συλλογής πλαστικών απορριμμάτων και ενημέρωσης.

Teleperformance Greece: Διάκριση στα Best Workplaces Hellas 2023

Η Teleperformance Greece συναντάται φέτος στην 8η θέση της λίστας Best Workplaces για εταιρείες που απασχολούν πάνω από 250 εργαζόμενους.
Skip to content