ΔΕΔΔΗΕ: Πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού για τα παιδιά των εργαζομένων

Date:

Share post:

Πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού για τα παιδιά των εργαζομένων του εγκαινιάζει ο ΔΕΔΔΗΕ, που ανακοίνωσε χορηγία – για πρώτη φορά – σχετικού προγράμματος, στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει.

Έχοντας δεσμευθεί να σταθεί αρωγός της νέας γενιάς στηρίζοντας την πρόοδο, τη γνώση, την προσπάθεια και την εξέλιξη, η διοίκηση θεωρεί ότι η εκπαίδευση, η επιμόρφωση και η ανάπτυξη δεξιοτήτων των εργαζομένων συνιστούν τον ακρογωνιαίο λίθο της στρατηγικής του ΔΕΔΔΗΕ από την αρχή της λειτουργίας του.

Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία, με επίκεντρο τη νεολαία, εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο δράσεων του ΔΕΔΔΗΕ, με έμφαση στην υποστήριξη της επαγγελματικής ανάπτυξης των νέων ανθρώπων.

Το Πρόγραμμα υποδέχθηκαν θερμά 300 παιδιά εργαζομένων της εταιρείας, τα οποία θα λάβουν δωρεάν συμβουλευτική υπηρεσία, σε συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρεία του χώρου.
Αναλυτικότερα, το Πρόγραμμα περιλαμβάνει για κάθε παιδί τεστ προσωπικότητας και επαγγελματικών ενδιαφερόντων και συμβουλευτική συνεδρία με ολόκληρη την οικογένεια. Τα τεστ θα υλοποιηθούν διαδικτυακά, ενώ οι συνεδρίες θα διεξάγονται δια ζώσης για τα παιδιά που διαμένουν σε μεγάλες πόλεις ή διαδικτυακά όταν κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό. Σημειώνεται ότι το Πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, απευθύνεται σε παιδιά της Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Aυλαία για τις δράσεις του TrophyΤροφή 2023

Το εγχείρημα TrophyΤροφή, διαμορφώνει μια συνολική πρόταση αξίας για ολόκληρο το ελληνικό οικοσύστημα της αγροδιατροφικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

H Βίκος Α.Ε. στο Run Together Athens

Η συμμετοχή της εταιρείας Βίκος στο Run Together Athens, εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα δράσεων, με τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας».

Eurolife FFH:  Στήριξε το φεστιβάλ του «Μαζί για το Παιδί»

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες δράσεις κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, συγκεντρώνοντας μεγάλη συμμετοχή, ήταν το Εργαστήριο Κηπουρικής της Eurolife FFH.

Δήμος Αθηναίων: Νάσος Δάφνης, City Walls, Από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα

Παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα εννέα (9) πρωτότυπα έργα της σειράς City Walls του του ελληνοαμερικανού καλλιτέχνη Νάσου Δάφνη.
Skip to content