Connect with us

8# Αξιοπρεπής Εργασία & Οικονομική Ανάπτυξη

Deloitte Ελλάδος: Στρατηγικός συνεργάτης του 2ου SingularityU

Η Deloitte Ελλάδος, στο πλαίσιο της παγκόσμιας στρατηγικής συνεργασίας της εταιρείας με το Singularity University, συνεχίζει την υποστήριξή της ως Platinum Global Partner, στο 2ο SingularityU Greece Summit, που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2019.

Το SingularityU Summit είναι ένα από τα σημαντικότερα τεχνολογικά συνέδρια σε παγκόσμιο επίπεδο, που διαπραγματεύεται την επίδραση των νέων τεχνολογιών στο παρόν και το μέλλον των επιχειρήσεων. Αποτελεί κοιτίδα σκέψης, έρευνας και καινοτόμων δράσεων και στοχεύει να λειτουργεί ως καταλύτης εξέλιξης στην ευημερία και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Φέτος, τη σκυτάλη παίρνουν κορυφαίοι ομιλητές, πρωτοπόροι επιστήμονες και entrepreneurs από όλο τον κόσμο που συστήνουν το όραμα του μέλλοντος για την Ελλάδα, με στόχο να επηρεάσουν θετικά τις επιχειρήσεις. Με σύμμαχο τις ψηφιακές τεχνολογίες που μετασχηματίζουν την καθημερινότητα των ανθρώπων, διαμορφώνονται οι συνθήκες ενός καλύτερου αύριο. Τεχνητή Νοημοσύνη, ρομποτική, επαυξημένη και εικονική πραγματικότητα, ψηφιακή παραγωγή, γονιδιωματική, βιοτεχνολογία, αισθητήρες, δίκτυα, νανοτεχνολογία είναι ορισμένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στο φετινό συνέδριο. Η Deloitte, ως Platinum Global Partner, του παγκοσμίου φήμης συνεδρίου τεχνολογίας και καινοτομίας, ενισχύει τη διοργάνωση και στοχεύει να εμπνεύσει το κοινό με τις ομιλίες των κορυφαίων στελεχών της.

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Περισσότερα
Διαφημίσεις
Σχολιάστε

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

8# Αξιοπρεπής Εργασία & Οικονομική Ανάπτυξη

Pylones Hellas: Διάκριση για το πρόγραμμα «be fIT»

H Pylones Hellas, εταιρεία παροχής προηγμένων λύσεων πληροφορικής, με παρουσία 20 και πλέον ετών σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, απέσπασε το bronze award στην κατηγορία Excellence in Workplace Well-being της 5ης ετήσιας διοργάνωσης των HR Awards.

Η εταιρεία συμμετείχε στον αναγνωρισμένο θεσμό του κλάδου διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, υποβάλλοντας την υποψηφιότητά της στην ενότητα «Health & Well-Being», με το πρόγραμμα «be fIT».

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων εκπαίδευσης, άσκησης και ευεξίας, το οποίο υλοποιείται εντός και εκτός των εργασιακών χώρων της εταιρείας, μέσα από ποικίλες δράσεις. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν ενδεικτικά:

Εκπαιδεύσεις και παρουσιάσεις για τον υγιεινό τρόπο διατροφής, την εναλλακτική άσκηση, τη διακοπή του καπνίσματος και την παροχή Α’ βοηθειών.

Παροχές που σχετίζονται με την άσκηση, χαλάρωση και ευεξία (προγράμματα γυμναστικής, ταξίδια, εισιτήρια για μουσικά και αθλητικά δρώμενα).

Συμμετοχή σε αθλητικά events και διοργάνωση ενδοεταιρικών δραστηριοτήτων σχετικών με τον αθλητισμό και την κοινωνική προσφορά (π.χ. ομάδα Spetsathlon, ping-pong charity tournament κ.α.).

Διαμόρφωση recreation area στο εργασιακό χώρο που προσφέρει στους εργαζόμενους στιγμές χαλάρωσης και εκτόνωσης, συντελώντας στη διατήρηση καλού εργασιακού κλίματος.

Οργάνωση συχνών διατροφικών παρεμβάσεων με παροχή υγιεινών snacks και καθιέρωση των «Eat IT – Brunch & Chat» ανά δεκαπενθήμερο.

Οι παραπάνω δράσεις στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, αξιολογήθηκαν θετικά από την επιτροπή απονομής των HR Awards της διοργανώτριας Boussias Communications. Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε μια εντυπωσιακή τελετή που έλαβε χώρα το βράδυ της 14ης Οκτωβρίου, σε ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία της Αθήνας.

Το βραβείο από πλευράς της Pylones Hellas παρέλαβαν η κα Νέλλη Δεδεμάδη, HR & Internal Branding Coordinator και ο κος Αλέξανδρος Βαφειάδης, Marketing Coordinator της εταιρείας, οι οποίοι τόνισαν ότι «…η εταιρεία έχει σχεδιάσει και εντάξει στον τρόπο λειτουργία της μια ολοκληρωμένη προσέγγιση «be fIT» σχετικά με την υγεία και το physical, emotional και social well-being των ανθρώπων της. Ενθαρρύνει συνεχώς τους εργαζόμενους να παρουσιάσουν προτάσεις σε ζητήματα που αφορούν την βελτίωση της καθημερινότητάς και του well being. Η πλειονότητα αυτών εφαρμόζονται με τρόπο που να προτρέπει όλους μας να παραμένουμε σωματικά και συναισθηματικά υγιείς μέσω μιας σειράς διαρκώς εξελισσόμενων δράσεων».

Περισσότερα

4# Ποιοτική Εκπαίδευση

Τριπλή διάκριση για το Public στα HR Excellence Awards

Tριπλή διάκριση στα βραβεία HR Excellence Awards, τα οποία επιβραβεύουν την αριστεία στον τομέα της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού απέσπασε η αλυσίδα Public.

Ειδικότερα, τιμήθηκε με βραβείο GOLD στην κατηγορία Talent & Performance Management – Best Talent Management Strategy & Initiative για την πλατφόρμα Idea Management, μία online πλατφόρμα για τους εργαζομένους η οποία αναπτύχθηκε με στόχο να ακούει η εταιρεία τις ιδέες όλων των υπαλλήλων της ανεξαρτήτως ιεραρχίας, σε όποια πόλη και αν αυτοί βρίσκονται σε Ελλάδα και Κύπρο. Η Public απέσπασε επίσης βραβείο BRONZE στην κατηγορία Technology, e-learning & Integrated HR MIS – Most Innovative use of Technology in HR για τη συνεργασία με το LinkedIn Learning. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας οι εργαζόμενοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πάνω από 13.000 εξειδικευμένα μαθήματα εξελίσσοντας τις γνώσεις τους και λαμβάνοντας πιστοποίηση γνώσεων.

Επίσης, η εταιρεία απέσπασε και βραβείο BRONZE στην κατηγορία Learning & Development – Best Team Building Program για το Public Cooking Challenge, το οποίο ξεκίνησε ως μια μονοήμερη εκδήλωση εκτός γραφείου με στόχο το team building και εξελίχθηκε σε ένα ομαδικό, διασκεδαστικό και συμμετοχικό παιχνίδι που ενδυνάμωσε τις ομάδες ξεκλειδώνοντας την εφευρετικότητα και τη δημιουργικότητά τους.

Τα βραβεία παρέλαβαν από το τμήμα HR, η Κατερίνα Μαντζώρου, HR Director και από το τμήμα Εσωτερικής Επικοινωνίας, η Χριστίνα Γκλιάτη, Internal Communication Executive.

Σημειώνεται ότι τα HR Awards 2019 πραγματοποιήθηκαν για 5η συνεχή χρονιά αναδεικνύοντας τις καλύτερες πρακτικές από τον χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

 

Περισσότερα

8# Αξιοπρεπής Εργασία & Οικονομική Ανάπτυξη

EUROCERT: Ελληνική πιστοποίηση στην χώρα των Ίνκας

Το 2019 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την EUROCERT, κυρίως λόγω της έναρξης της δραστηριοποίησής της στην Λατινική Αμερική, με πρώτη χώρα το Περού αλλά και εξαιτίας της εισόδου της στην τρίτη δεκαετία από την ίδρυσή της.

Ειδικότερα, η EUROCERT δραστηριοποιείται στο Περού με προσωπικό (επιθεωρητές και τεχνικούς εμπειρογνώμονες) που διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και ενδελεχή γνώση στο πεδίο των Συστημάτων Διαχείρισης, στις περισσότερες χώρες της Λατινικής Αμερικής. Το ανθρώπινο δυναμικό πλαισιώνεται από σύγχρονα γραφεία στο κέντρο της πρωτεύουσας, Λίμα, και κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Ήδη περισσότερες από 40 εταιρείες στο Περού έχουν πιστοποιηθεί από την EUROCERT για Συστήματα Ποιότητας (ISO9001), Περιβάλλοντος (ISO14001), Υγείας και Ασφάλειας (OHSAS 18001, ISO45001) και Καταπολέμησης της Δωροδοκίας (ISO37001), ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν πιστοποιήσεις με βάση και άλλα Πρότυπα, στα οποία η EUROCERT ήδη προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Λατινική Αμερική συνιστά μια πολλά υποσχόμενη αγορά με κύρια χαρακτηριστικά τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης στις περισσότερες χώρες της και την ισχυρή εμπορική και πολιτιστική διασύνδεση με την Ευρώπη. Στην εν λόγω προσέγγιση και κατόπιν ενδελεχούς ανάλυσης της αγοράς, βασίζεται ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της EUROCERT και η αντίστοιχη στρατηγική ανάπτυξής της στην περιοχή.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η δραστηριοποίηση της EUROCERT στο Περού αποτελεί επακόλουθο της πολυετούς εμπειρίας και τεχνογνωσίας των στελεχών της σε Ελλάδα και εξωτερικό και εμπνέεται από το εταιρικό της όραμα που εστιάζει στην κατάκτηση ηγετικής θέσης στην παγκόσμια αγορά πιστοποίησης, δημιουργώντας αξίες για τους πελάτες, το προσωπικό και τους μετόχους της.

Περισσότερα

Ετικέτες

Εγγραφή στο Newsletter

ΔΗΜΟΦΙΛΗ