ΔΕΛΤΑ: Τιμητική διάκριση από την Ένωση “Μαζί για το Παιδί”

Date:

Share post:

Τιμητική διάκριση απέσπασε η εταιρεία ΔΕΛΤΑ για τη συνεχή προσφορά της προς την Ένωση “Μαζί για το Παιδί”, στο πλαίσιο ειδικής τελετής που διοργάνωσε η ΜΚΟ στο Μουσείο Μπενάκη.

Η ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί με συνέχεια επί σειρά ετών, στηρίζοντας την ελληνική οικογένεια και δίνοντας προτεραιότητα στα παιδιά, συμμετείχε ως χορηγός στις καλοκαιρινές συναυλίες της Ένωσης στο Ηρώδειο, με σκοπό τη συγκέντρωση πόρων για τις ανάγκες των παιδιών. Επιπλέον, προσφέρει με κάθε ευκαιρία μεγάλες ποσότητες προϊόντων της στα παιδιά της Ένωσης, καλύπτοντας βασικές διατροφικές τους ανάγκες, ενώ οι εργαζόμενοι της εταιρείας συμμετέχουν και στηρίζουν εθελοντικά πλήθος δραστηριοτήτων, που έχουν σκοπό να προσφέρουν βοήθεια στα ιδρύματα της Ένωσης.

Επίσης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, η ΔΕΛΤΑ με την ενέργεια “Share the Love”, προσέφερε γάλα για τις ανάγκες σίτισης των παιδιών. Στο Μαραθώνιο της Αθήνας, η εταιρεία προσέφερε 1 λίτρο γάλα στα παιδιά, για κάθε χιλιόμετρο που έτρεξαν οι εργαζόμενοί της, ενώ παιδιά από τα σωματεία που στηρίζει η Ένωση έτρεξαν μαζί με τους εργαζομένους, έχοντας την ευκαιρία να βιώσουν τη χαρά του Αθλητισμού. Επίσης, στο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου “No Finish Line της Αθήνας”, που είχε σκοπό τη στήριξη των σωματείων της Ένωσης Μαζί για το Παιδί, η ομάδα άθλησης των εργαζομένων της ΔΕΛΤΑ συνέβαλλε σημαντικά στην επίτευξη του σκοπού του αγώνα, συγκεντρώνοντας τα περισσότερα χιλιόμετρα και κερδίζοντας την 1η θέση στην κατηγορία της.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

PepsiCo: Δεντροφύτευση στους Θρακομακεδόνες από τη Green Team Hellas

Με τις εθελοντικές της δράσεις η Green Team της PepsiCo Hellas κάνει πράξη την έννοια της προστασίας του περιβάλλοντος.

Με την σφραγίδα της EUROCERT η πιστοποίηση της ΗΛΕΚΤΩΡ

Το Πρότυπο ISO 41001, προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για τη δημιουργία Συστήματος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων.

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και Pieris Architects δημιουργούν το «the SPOT» 

H συνεργασία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με το αρχιτεκτονικό γραφείο Pieris Architects για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του πρωτότυπου αυτού κτιρίου βασίζεται στο κοινό τους όραμα για καινοτόμες και κλιματικά ουδέτερες κατασκευές.

Chiquita: Στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο Μαραθώνιος αποτελεί πόλο έλξης για δρομείς από όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας και επιπέδου, καθώς και δρομείς με αναπηρίες, μεταδίδοντας έναν τρόπο ζωής ο οποίος βελτιώνει τη σωματική και ψυχική υγεία. 
Skip to content