ΔΕΛΤΑ: To VIBE by Life στηρίζει τον αθλητισμό

Date:

Share post:

Το ενεργειακό ποτό VIBE by Life της ΔΕΛΤΑ στήριξε ως Μέγας Χορηγός, το «2ο Κallithea Night Run» που διεξήχθη το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στη Καλλιθέα.

Η διοργάνωση Κallithea Night Run είχε μεγάλη επιτυχία και ξεπέρασε τις 2.500 συμμετοχές, ενώ μέρος των εσόδων της διατέθηκε στην UNISEF για να αγοραστούν εμβόλια για τα παιδιά του Δήμου Καλλιθέας. Οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν VIBE πριν τον αγώνα, ώστε να διατηρήσουν την ευεξία και την αντοχή τους έως τον τερματισμό.

H χορηγία του αγώνα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής της ΔΕΛΤΑ να στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό και αναδεικνύουν τις αξίες του, ενώ στο Κallithea Night Run συμμετείχε και η ομάδα άθλησης ΔΕΛΤΑ Running Team.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η βραβευμένη σειρά VIBE της ΔΕΛΤΑ, η οποία διακρίθηκε με το Best Sports or Fitness Drink Award, στο πλαίσιο των World Beverage Innovation Awards, είναι το μόνο ενεργειακό ποτό με χυμό φρούτων, πλούσιο σε υδατάνθρακες, φυσική καφεΐνη, γκουαρανά και βιταμίνες, που χαρίζει φυσική ενέργεια στον οργανισμό, με τον πιο δροσιστικό και γευστικό τρόπο. Η σειρά παράγεται στην Ελλάδα και κυκλοφορεί σε 3 γεύσεις, VIBE Raspberry – Goji Berry, VIBE Kiwi – Starfruit και VIBE Tropical Fruits.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Με την σφραγίδα της EUROCERT η πιστοποίηση της ΗΛΕΚΤΩΡ

Το Πρότυπο ISO 41001, προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για τη δημιουργία Συστήματος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων.

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και Pieris Architects δημιουργούν το «the SPOT» 

H συνεργασία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με το αρχιτεκτονικό γραφείο Pieris Architects για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του πρωτότυπου αυτού κτιρίου βασίζεται στο κοινό τους όραμα για καινοτόμες και κλιματικά ουδέτερες κατασκευές.

Chiquita: Στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο Μαραθώνιος αποτελεί πόλο έλξης για δρομείς από όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας και επιπέδου, καθώς και δρομείς με αναπηρίες, μεταδίδοντας έναν τρόπο ζωής ο οποίος βελτιώνει τη σωματική και ψυχική υγεία. 

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.
Skip to content