ΔΕΛΤΑ: To VIBE by Life στηρίζει τον αθλητισμό

Date:

Share post:

Το ενεργειακό ποτό VIBE by Life της ΔΕΛΤΑ στήριξε ως Μέγας Χορηγός, το «2ο Κallithea Night Run» που διεξήχθη το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στη Καλλιθέα.

Η διοργάνωση Κallithea Night Run είχε μεγάλη επιτυχία και ξεπέρασε τις 2.500 συμμετοχές, ενώ μέρος των εσόδων της διατέθηκε στην UNISEF για να αγοραστούν εμβόλια για τα παιδιά του Δήμου Καλλιθέας. Οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν VIBE πριν τον αγώνα, ώστε να διατηρήσουν την ευεξία και την αντοχή τους έως τον τερματισμό.

H χορηγία του αγώνα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής της ΔΕΛΤΑ να στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό και αναδεικνύουν τις αξίες του, ενώ στο Κallithea Night Run συμμετείχε και η ομάδα άθλησης ΔΕΛΤΑ Running Team.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η βραβευμένη σειρά VIBE της ΔΕΛΤΑ, η οποία διακρίθηκε με το Best Sports or Fitness Drink Award, στο πλαίσιο των World Beverage Innovation Awards, είναι το μόνο ενεργειακό ποτό με χυμό φρούτων, πλούσιο σε υδατάνθρακες, φυσική καφεΐνη, γκουαρανά και βιταμίνες, που χαρίζει φυσική ενέργεια στον οργανισμό, με τον πιο δροσιστικό και γευστικό τρόπο. Η σειρά παράγεται στην Ελλάδα και κυκλοφορεί σε 3 γεύσεις, VIBE Raspberry – Goji Berry, VIBE Kiwi – Starfruit και VIBE Tropical Fruits.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μαγειρεύει για καλό σκοπό

300 μερίδες φαγητού για τους άστεγους του Δήμου Αθηναίων από τους εθελοντές της ΑΒ Βασιλόπουλος.

EUROCERT: Στο 1ο workshop του Sοcial Accountability International για το SA8000

Το πρότυπο SA 8000 είναι ένα διεθνές πρότυπο που εντάσσεται στον ευρύτερο τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Τετραπλή διάκριση στα Frozen Food Innovation Awards

Κάθε διάκριση αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της Μπαρμπα Στάθης να ηγείται των εξελίξεων του αγροδιατροφικού κλάδου, με καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις.

1.750 δρομείς της METRO Running Team διένυσαν 7.200 χλμ για καλό σκοπό

Εργαζόμενοι της εταιρείας, μαζί με τις οικογένειές τους, συμμετέχουν σε αγώνες δρόμου σε όλη την Ελλάδα για καλό σκοπό.
Skip to content