Dendron, προϊόντα από προμηθευτές που υποστηρίζουν τα δικαιώματα των ζώων

Date:

Share post:

Σε εορταστικό και παράλληλα sustainable κλίμα, εγκαινιάστηκε στα τέλη του 2022 στην Καλαμάτα κατάστημα της εταιρείας Dendron, επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο με προϊόντα προσεκτικά διαλεγμένα, αποκλειστικά από προμηθευτές που υποστηρίζουν τα δικαιώματα των ζώων και σέβονται τους συνανθρώπους μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη. 

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον χώρο του καταστήματος, να απολαύσουν vegan γεύσεις και να γνωρίσουν την φιλοσοφία της Dendron από κοντά. 

Με την έναρξη του event η founder της επιχείρησης, κ. Αργυρώ Σίνου, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό  στους καλεσμένους, ενώ μίλησε και για το όραμα της Dendron, δίνοντας έμφαση στη δημιουργία μιας κοινωνίας που βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία με την φύση. Εκπρόσωποι από τις ΜΚΟ Παιδικά Χωριά SOS Καλαμάτας και stray.gr, έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια με αφορμή την ευγενική χορηγία της Dendron προς τις δύο οργανώσεις, καθώς το 10% των πωλήσεων τόσο από το κατάστημα, όσο και μέσω του e-shop από την ημέρα των εγκαινίων έως και το πρώτο δεκαήμερο λειτουργίας, προσφέρθηκε στις ΜΚΟ, στηρίζοντας έμπρακτα το πολύτιμο έργο τους.

Το μοντέρνο και sustainable κατάστημα της Dendron, εμπνευσμένο από την φιλοσοφία της εταιρείας, δημιουργήθηκε στη θέση παλαιότερου κτηρίου, με την επανάχρηση και αξιοποίηση των υφιστάμενων δομικών στοιχείων και υλικών. Όπου ήταν απαραίτητο να μπουν νέα υλικά, προτιμήθηκε η χρήση πρωτογενών ή ανακυκλώσιμων υλικών με χαμηλή ενσωματωμένη ενέργεια.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

ΖΑΓΟΡΙ & Green Cola στηρίζουνστήριξαν ημερίδα του Α.Ο.Ωκεανός

Στο “International Swim Meet OKEANOS 2023’’ συμμετείχαν κολυμβητικά σωματεία, προπονητές και αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και μέλη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Το «προΣfEEρουμε» στην Αλεξανδρούπολη με δωρεά καρδιογράφου και Rapid Tests

Το ταξίδι του «προΣfΕΕρουμε», που αποτελεί κοινό όραμα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), ξεκίνησε στα τέλη του 2016.

Praktiker Hellas: Δράσεις προσφοράς σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων

Η Praktiker έχει ήδη συστήσει στο ευρύ κοινό το πρόγραμμα προσβασιμότητας και συμπερίληψης «Σπίτι Ανοιχτό» με το οποίο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες και τις δομές της, φυσικές και ψηφιακές.

ΕΥ Ελλάδος: Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2022

Η Έκθεση έχει συνταχθεί σύμφωνα με τα GRI Standards 2021 και αποτυπώνει την επίδραση της λειτουργίας της εταιρείας στην Οικονομία, το Περιβάλλον και τους Ανθρώπους.