ΔΕΥΑΧ: Δωρεά στο νοσοκομείο Χανίων

Date:

Share post:

Στη δωρεά ενός υπερσύγχρονου αναπνευστήρα, για τις ανάγκες της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας κορονοϊού (ΜΕΘ-Covid) του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Αγ. Γεώργιος», προχώρησε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (ΔΕΥΑΧ).

Τον αναπνευστήρα παρέδωσαν ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευτύχης Δαμιανάκης, ο γενικός γραμματέας του δήμου, Γιώργος Φραγκιαδάκης, η πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, Χρυσούλα Χατζηδάκη και ο διοικητικός διευθυντής της δημοτικής επιχείρησης, Κώστας Στεργιάννης.

Τη δωρεά, που είναι η δεύτερη αυτού του είδους, παρέλαβαν ο διοικητής του ιδρύματος, Γιώργος Μπέας, ο αναπληρωτής διοικητής, Εμμανουήλ Μπολώτης, καθώς και ο προϊστάμενος βιοϊατρικής τεχνολογίας, Μανώλης Παπαδογιάννης.

Ο διοικητής του νοσοκομείου ευχαρίστησε τον δήμαρχο Χανίων και την πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ για την σημαντική, όπως την χαρακτήρισε, δωρεά ενώ στις προσπάθειες που καταβάλει η διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου για την αντιμετώπιση της πανδημίας αναφέρθηκε κατά την παράδοση του αναπνευστήρα ο δήμαρχος Χανίων. Η πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, Χρυσούλα Χατζηδάκη, από την πλευρά της επεσήμανε: «Σκοπός μας είναι η στήριξη στο μέτρο του δυνατού, των γιατρών και των νοσηλευτών στην τιτάνια προσπάθεια, που όλους αυτούς τους μήνες καταβάλλουν, ενισχύοντάς τους με ιατρικό εξοπλισμό, ενώ παράλληλα ευελπιστούμε να ενισχύσουμε το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας στις υπηρεσίες Υγείας».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Eurolife FFH στο πλευρό του TEDxPanteionUniversity 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά

Για τη  Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στους νέους και να στηρίζει πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν την...

ΕΤΒΑ: Μέτρα για την κακοκαιρία στο Επιχειρηματικό Πάρκο Λαμίας

Επιτόπου υπάρχουν συνεργάτες με μηχανήματα έργου προκειμένου να υπάρξει η όποια επέμβαση κριθεί άμεσα αναγκαία. 

H CNP Cyprus διοργάνωσε “Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον”

Ο Όμιλος CNP Cyprus, διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την «Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον». Στην προσπάθεια για έναν...

Μασούτης: Άμεσα δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της εταιρείας και το σύνολο των εργαζομένων της κινητοποιήθηκαν με γρήγορα αντανακλαστικά και δρομολόγησαν μια σειρά ενεργειών.
Skip to content