Διαγωνισμός “Israel at 70: Innovation at its Best 2018” για ελληνικά startups

Date:

Share post:

Η Πρεσβεία του Ισραήλ και οι Industry Disruptors Game Changers (ID-GC) συνδιοργανώνουν τον διαγωνισμό Ιsrael at 70: Innovation at its Best 2018” για νέους με καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η προώθηση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και της συνεργασίας Ισραήλ-Ελλάδας στους τομείς της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

H νικήτρια ομάδα, θα κερδίσει μια θέση στην επιχειρηματική αποστολή στο Ισραήλ που θα πραγματοποιηθεί 2-6 Σεπτεμβρίου 2018. Ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα θα της δώσει την ευκαιρία να συναντηθεί με ισραηλινούς εκπροσώπους επενδυτικών κεφαλαίων (VC’s) και εταιρειών. Επιπλέον εξασφαλίζεται ην συμμετοχή της στο φεστιβάλ καινοτομίας «DLD Tel Aviv Innovation Festival», το μεγαλύτερο συνέδριο εκπροσώπων στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας στο Ισραήλ, όπου συγκεντρώνονται εκατοντάδες εκπρόσωποι νεοφυών επιχειρήσεων και επενδυτικών κεφαλαίων, επενδυτές «άγγελοι» (angel investors) καθώς και στελέχη πολυεθνικών εταιρειών από το Ισραήλ αλλά και απ’ όλον τον κόσμο.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν οι ιδρυτές νεοφυών εταιρειών. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 29η Ιουνίου 2018. Οι φιναλίστ θα διαγωνισθούν σε ειδική εκδήλωση (pitching event) όπου 5 διακεκριμένοι κριτές από την Ελλάδα και το Ισραήλ θα αναδείξουν τη νικήτρια ιδέα, στις 10 Ιουλίου 2018.

Σχολιάζοντας τον διαγωνισμό, η Πρέσβης του Ισραήλ, κυρία Ιρίτ Μπέν-‘Αμπα δήλωσε ότι «αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για μας η συνέχιση της εποικοδομητικής και επαγγελματικής συνεργασίας μας με το ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας.   Το ελληνικό οικοσύστημα αναπτύσσεται με εντυπωσιακό τρόπο τα τελευταία χρόνια και ο ενθουσιασμός των μελών της έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των Ισραηλινών. Ελπίζουμε ότι τον διαγωνισμό θα κερδίσει μια ενδιαφέρουσα εταιρεία, ο εκπρόσωπος της οποίας θα έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει σε υψηλόβαθμη ελληνική επιχειρηματική αποστολή που θα επισκεφθεί το Ισραήλ τον Σεπτέμβριο».

Ο κ. Μιχάλης Στάγκος, συνιδρυτής των Industry Disruptors Game Changes (ID-GC) δήλωσε ότι: «Tο ελληνικό οικοσύστημα ωριμάζει, και κάθε ευκαιρία εξωστρέφειας και διασύνδεσής με ώριμα οικοσυστήματα καινοτομίας είναι σημαντική για την περαιτέρω ανάπτυξη των νεοφυών επιχειρήσεων. Ο Διαγωνισμός “Israel at 70: Innovation at its Best 2018” δίνει στο νικητή άμεση πρόσβαση σε μια από τις πιο δυναμικές κοινότητες καινοτόμου επιχειρηματικότητας και σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο συνέδριο εστιασμένο στις νέες τεχνολογίας και την 4η τεχνολογική επανάσταση.».

Για συμμετοχή και τους όρους τους διαγωνισμού κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/Hq1hpjzpisHvqTBt2

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μαγειρεύει για καλό σκοπό

300 μερίδες φαγητού για τους άστεγους του Δήμου Αθηναίων από τους εθελοντές της ΑΒ Βασιλόπουλος.

EUROCERT: Στο 1ο workshop του Sοcial Accountability International για το SA8000

Το πρότυπο SA 8000 είναι ένα διεθνές πρότυπο που εντάσσεται στον ευρύτερο τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Τετραπλή διάκριση στα Frozen Food Innovation Awards

Κάθε διάκριση αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της Μπαρμπα Στάθης να ηγείται των εξελίξεων του αγροδιατροφικού κλάδου, με καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις.

1.750 δρομείς της METRO Running Team διένυσαν 7.200 χλμ για καλό σκοπό

Εργαζόμενοι της εταιρείας, μαζί με τις οικογένειές τους, συμμετέχουν σε αγώνες δρόμου σε όλη την Ελλάδα για καλό σκοπό.
Skip to content