Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών για τα μέλη των ΚΑΠΗ

Date:

Share post:

Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών προφέρει στα μέλη των ΚΑΠΗ ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, που συνεργάστηκε γι` αυτό το σκοπό με την ΜΚΟ Έθελον.

Με την συμβολή των εθελοντών καθηγητών ο Δήμος προσφέρει ακόμα ένα πρόγραμμα για τους ηλικιωμένους της πόλης, που έσπευσαν ήδη να γεμίσουν τα διαθέσιμα τμήματα των μαθημάτων.

Τα μαθήματα γίνονται μια φορά την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή, στον χώρο του ΚΑΠΗ Καναπίτσας, από τις 9.00 έως τις 10.30 και του ΚΑΠΗ Πρασίνου Λόφου, από τις 11.00 έως τις 12.30.

Τα μέλη των ΚΑΠΗ μαθαίνουν τα βασικά της συνεννόησης αλλά και της γραφής στην αγγλική γλώσσα με στόχο σύντομα να μπορούν να καταλαβαίνουν και να συνομιλούν διαχειριζόμενα καθημερινές καταστάσεις.

Το πρώτο μάθημα παρακολούθησαν ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος και ο εντεταλμένος για τα ΚΑΠΗ δημοτικός συμβούλος, Γιώργος Οικονομίδης.

«Προχωράμε ένα βήμα παραπέρα από τα αυτονόητα, από τα συνηθισμένα. Φροντίζουμε να κρατάμε τα μέλη των δημοτικών μας ΚΑΠΗ, πέρα από υγιή, δραστηριοποιημένα, σε επαφή με την σύγχρονη εποχή. Για αυτό και τους προσφέρουμε μαθήματα χρήσης υπολογιστών, τάμπλετ, τώρα δε τους μαθαίνουμε και Αγγλικά. Θα υπάρξει και συνέχεια…», σχολίασε σχετικά ο κ. Οικονομίδης.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Σε τροχιά κλιματικής ουδετερότητας ο Δήμος Πεντέλης

Στηρίζουν την προσπάθεια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, πολλαπλά τα οφέλη για τους πολίτες.

Πρώτη εταιρική Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης του Υπερταμείου

Το Υπερταμείο με έτος βάσης το 2021, μέτρησε το ανθρακικό του αποτυπώματος για Εκπομπές Πεδίων 1 και 2, έγινε µέλος του δικτύου One Planet SWF και υποστηρικτής των συστάσεων TCFD.

ΑNEK LINES: Εκδήλωση  Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων

Η ΑΝΕΚ Lines, κατάφερε για μία ακόμα φορά να αναδείξει την παράδοση και την κρητική κληρονομιά, ταξιδεύοντας φιλόξενα πολιτισμό και οράματα. 

Ασφάλεια και Εξοικονόμηση Ενέργειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Aναδείχθηκε ο ρόλος και η συμβολή των φορέων πιστοποίησης για την ικανοποίηση των κανονιστικών απαιτήσεων αναφορικά με την ποιότητα και την ασφάλεια καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας.