Δίπλα στην Ελπίδα Προσφύγων η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Date:

Share post:

Το διήμερο 12-13 Οκτωβρίου διεξήχθησαν Ανοιχτά Δοκιμαστικά για την στελέχωση της ομάδας «Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων» και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο πλαίσιο των δράσεων που έχει αναπτύξει για τους πρόσφυγες, παραχώρησε τις αθλητικές εγκαταστάσεις της που είναι δίπλα στο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά και τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό για την πραγματοποίηση τους.

Κατά την διάρκεια του διημέρου αξιολογήθηκαν ποδοσφαιριστές από δεκάδες χώρες του κόσμου οι οποίοι έχουν έρθει και διαμένουν στη χώρα μας. Η ομάδα με τη διεθνή ονομασία «Hope Refugees Football Club» στην οποία Τεχνικός Διευθυντής είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης δίνει χαρά και κίνητρο στους πρόσφυγες οι οποίοι παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα ξεχνούν για λίγο τα προβλήματα τους.

Στις προπονήσεις έδωσε το παρών πέρα από τον Αντώνη Νικοπολίδη και ο Διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Δομένικος Μασούλας.

Ο κ. Νικοπολίδης σε δηλώσεις του ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και μίλησε για το σκοπό αυτής της ομάδας: “…Υπάρχει ταλέντο και είδαμε και πέρσι ότι τα παιδιά μετά από τις προπονήσεις προσαρμοζόντουσαν και έπαιζαν καλό ποδόσφαιρο και ευχαριστιόντουσαν το παιχνίδι. Φέτος έχουμε τους ίδιους στόχους. Να φτιάξουμε μια ομάδα που να έχει καλό κλίμα. Δεν είναι δύσκολο να διαχειριστούμε αυτούς τους παίκτες γιατί το ποδόσφαιρο σ’ όλο τον κόσμο έχει κοινή γλώσσα. Βασικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε ένα κίνητρο σ’ αυτούς τους ανθρώπους που έχουν πολλά προβλήματα. Δυο ώρες ξενοιασιάς, χαράς αυτό προσφέρουμε εβδομαδιαία και την Κυριακή τον αγώνα…”.

Ο κ. Μασούλας από την πλευρά του στάθηκε στις δράσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους πρόσφυγες τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Προκλήσεις για την αυτοκινητοβιομηχανία λόγω εξάρτησης από τους ημιαγωγούς

Η ζήτηση ημιαγωγών για την αυτοκινητοβιομηχανία είναι μία από τις μεγαλύτερες αναπτυσσόμενες τάσεις στη συγκεκριμένη αγορά.

Το Trimaran IDEC SPORT στην Μαρίνα Φλοίσβου για το the Arch Project

Πρόκειται για μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που στοχεύει στην επιτάχυνση της «πράσινης» μετάβασης, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων για την προβολή καινοτόμων λύσεων.

BCG: Έκθεση βιωσιμότητας για το 2022

Σύμφωνα με την έκθεση, η BCG πραγματοποίησε περισσότερα από 900 κοινωνικά και περιβαλλοντικά έργα για 780 φορείς το 2022, ενώ έχει επενδύσει συνολικά από το 2020 πάνω από 1 δισ. δολ..

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Συνεργασία με GEP σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ανήκει στις διαπιστευμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ΕΛΟΤ EN ISO/IEC 17024.
Skip to content