Δίπλα στους νέους γονείς ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Date:

Share post:

Συμβουλές και μυστικά για την σωστή ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών προσχολικής ηλικίας μέσα από την καθημερινή ζωή αλλά και το παιχνίδι, έδωσαν στους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής οι δύο ψυχολόγοι των δημοτικών σταθμών, Ελένη Κουλούτζου και Ελένη Φωτιάδου.

Η δράση έλαβε χώρα σε ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου.

Άκρως ενδιαφέρουσα, κυρίως για τους νέους γονείς, η παρουσίαση των δύο ψυχολόγων, αφιερώθηκε στο πώς μπορούν να διευκολυνθούν οι γονείς στην ανάπτυξη των παιδιών.

«Θέλουμε να είμαστε δίπλα σας σε κάθε στάδιο της ζωής, σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σας. Να βοηθάμε, όχι μόνο στην εναρμόνιση της επαγγελματικής με την οικογενειακή σας ζωή, με τη λειτουργία των πέντε παιδικών σταθμών του Δήμου, αλλά να σας παρέχουμε τη γνώση και τα εφόδια για να μεγαλώσετε σωστά τις νέες γενιές των Ηρακλειωτών», τόνισε στον χαιρετισμό της η πρόεδρος του ΟΠΑΚΜ, Χρύσα Αγγελοπούλου.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Αειφορία στην Ασφαλιστική Βιομηχανία και το παράδειγμα της Interamerican

Είναι εύλογο πως δεν υπάρχει τεκμηρίωση και ορισμός Εταιρικής Ευθύνης αναφορικά με τη βιωσιμότητα χωρίς απολύτως περιεκτικές και...

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Μοιράζει και αυτό το Πάσχα ακόμα περισσότερα γεύματα

Στηρίζει για 5η χρονιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και εξασφαλίζει για έναν μήνα το κόστος γευμάτων 900 παιδιών.

Lidl Official Fresh Food Partner: Στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI 2023

Τον Αύγουστο του 2023 θα διεξαχθούν 13 Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI και η Lidl στηρίζει το σημαντικό γεγονός της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας.

ΕΕΣ: Παρέλαβε 20 τόνους αλεύρι από την Loulis Food Ingredients 

H εταιρεία παρέδωσε στις Κεντρικές Αποθήκες του Ε.Ε.Σ. 20 τόνους αλεύρι αρτοποιίας τύπου 70% (σακιά 25kg), με προορισμό τις σεισμόπληκτες περιοχές σε Τουρκία και Συρία.