Discover Deree Day: Eκπαιδευτικά προγράμματα για φοιτητές

Date:

Share post:

Το Deree – The American College of Greece διοργάνωσε την καθιερωμένη ενημερωτική του εκδήλωση Discover Deree Day, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του στην Αγία Παρασκευή. Mε το μήνυμα «We’ve got your back» κάλεσε τους υποψήφιους φοιτητές να μυηθούν στον κόσμο του που περιλαμβάνει νέα ακαδημαϊκά προγράμματα, υψηλό επίπεδο σπουδών και ποικίλες εκπαιδευτικές επιλογές.

Με το νέο ακαδημαϊκό εξάμηνο να ξεκινά στις 12 Σεπτεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές είχαν κάθε λόγο να ανυπομονούν για το μέλλον, αφού το δυναμικό εκπαιδευτικό τοπίο του Deree συνδυάζει το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο με την προσωπική ανάπτυξη προσφέροντας πλεονεκτήματα όπως:

  • 38 σύγχρονα προγράμματα σπουδών –τα 6 προγράμματα σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Clarkson– και 58 υποειδικότητες 
  • Δυνατότητα παράλληλης φοίτησης για τους φοιτητές των δημόσιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που θέλουν να κάνουν το πτυχίο τους πιο ανταγωνιστικό
  • Μοναδικές ευκαιρίες για σπουδές σε διακεκριμένα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια παγκοσμίως, για μία ακαδημαϊκή περίοδο
  • Το αμερικανικό μοντέλο εκπαίδευσης 
  • Προγράμματα ανταλλαγής με έγκριτα πανεπιστήμια του εξωτερικού 
  • Τις ευκαιρίες και εμπειρίες πρακτικής άσκησης σε κορυφαίες εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό

Τέλος, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Deree, να μπουν σε μία τάξη ή εργαστήριο και να παρακολουθήσουν ένα μάθημα της επιλογής τους. 

Related articles

Βίκος: 1ο Cycladic Kids Festival 23 και 24 Σεπτεμβρίου

Το διήμερο σαββατοκύριακο για τα παιδιά, πραγματοποιείται με αφορμή τον 10ου Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

SEAJETS: Δίπλα στους πληγέντες και στην κακοκαιρία Daniel 

Τέσσερις νταλίκες με μπουκάλια νερό του 1,5 λίτρου παραδόθηκαν στο Δημαρχείο Βόλου, μία νταλίκα στην Αγριά Βόλου και οι υπόλοιπες ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες. 

Διάλογοι ΙΣΝ: Τηλεθεατές ή πολίτες;

Θα τεθεί το ερώτημα αν έχουμε μετατραπεί από ενεργοί πολίτες σε απλούς θεατές ή καταναλωτές ειδήσεων, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η εμπλοκή μας στην πολιτική και πολιτειακή ζωή.

Χαμόγελο του Παιδιού: Διεθνής Συνάντηση με τον Σουηδικό Φορέα BRIS

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν εισηγήσεις και συζητήσεις υπό τον συντονισμό της Πηγής Πρωτοψάλτη, Συντονίστριας των Διεθνών Συνεργασιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Skip to content