Δωρεάν Digital Marketing Camp

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μια σημαντική ευκαιρία υποστήριξης νέων ανθρώπων που διεκδικούν δυναμική καριέρα στο χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ, προσφέρουν το kariera.gr και η Google, με το δωρεάν πρόγραμμα, Δωρεάν Digital Marketing Camp.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα απασχολησιμότητας, που συμβάλλει στο να βελτιώσουν οι νέοι τις δεξιότητές τους στον ψηφιακό τομέα με εκπαίδευση από την Google και στη συνέχεια, μέσω του kariera.gr, να έρθουν σε επαφή με πιθανούς μελλοντικούς εργοδότες. Σύμφωνα με μελέτη του ΟΑΕΔ που δημοσιεύτηκε τον Ιούνιο του 2019, το ποσοστό μακροχρόνιας ανεργίας στις ηλικίες 25-29 και 20-24 ετών ανέρχεται σε 39,99% και 28,45% αντίστοιχα. Η πρωτοβουλία Digital Marketing Camp, έρχεται να δώσει την κατάλληλη ώθηση αλλά και τα απαραίτητα εφόδια ώστε οι νέοι να ενδυναμώσουν τις γνώσεις τους, αποκτώντας έτσι άμεση πρόσβαση στην αγορά εργασίας.

Η Φωτεινή Γαϊτανλή, Διευθύντρια Marketing and Communications του kariera.gr | CareerBuilder Greece, ανέφερε: «Οι ψηφιακές τεχνολογίες εξελίσσονται ραγδαία διαμορφώνοντας ένα νέο εργασιακό τοπίο παγκοσμίως που απαιτεί ολοένα και περισσότερες νέες δεξιότητες για την κάλυψη θέσεων εργασίας που δεν υπήρχαν μέχρι πρόσφατα. Ο τρόπος που επικοινωνούμε και εργαζόμαστε αλλάζει καθημερινά κάνοντας επιτακτική την ανάγκη να συμβάλλουμε, με καινοτόμα προγράμματα όπως το Digital Marketing Camp σε συνεργασία με τη Google, ενδυναμώνοντας νέους ανθρώπους στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ…”.

Η Μαρία Φουντά, Διευθύντρια Μarketing της Google για Ελλάδα, Ουκρανία και Ρουμανία, δήλωσε σχετικά: “Αυτή τη στιγμή, ο μισός πληθυσμός του κόσμου έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ο παγκόσμιος ιστός όχι μόνο δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες από κάθε άλλη φορά, αλλά αλλάζει ολοένα και τους τρόπους εργασίας μας. Μέσα στα επόμενα 10-15 χρόνια, το 90% των εργασιών θα απαιτεί κάποιο επίπεδο ψηφιακών δεξιοτήτων. Γι’ αυτό ακριβώς δημιουργήσαμε το Grow Greek Tourism Online, όπου παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση και εργαλεία που βοηθούν τους ανθρώπους να αναπτύσσουν την επιχείρησή τους και να εξελίσσουν την καριέρα τους. Έχοντας ήδη εκπαιδεύσει περισσότερους από 120.000 επιχειρηματίες και νέους μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, σήμερα, σε συνεργασία με το kariera.gr, κάνουμε ένα ακόμη βήμα για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας και των ψηφιακών δεξιοτήτων των νέων στη χώρα μας”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφή στο Newsletter

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!

τα πιο πρόσφατα νέα της ΕΚΕ

το Εβδομαδιαίο Newsletter του CSR

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!