Δωρεάν τρόφιμα από το ΤΕΒΑ στις οικογένειες του Ηρακλείου Αττικής

Date:

Share post:

Περί τις 200 οικογένειες Ηρακλειωτών παρέλαβαν δωρεάν τρόφιμα (νωπό κρέας, τυριά, γάλα, ελαιόλαδο, μέλι, ξηρά τροφή κ.α.) τα οποία παρείχε στην διανομή του Ιουλίου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, μέσω του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Οι δικαιούχοι ειδοποιήθηκαν εγκαίρως με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο και, με την συνδρομή των υπαλλήλων της Κοινωνικής Υπηρεσίας, εξυπηρετήθηκαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς μεγάλη αναμονή και ταλαιπωρία.

Σε αυτό βοήθησε και η ενσωμάτωση της διαχείρισης της διανομής με το νέο ηλεκτρονικό, online σύστημα το οποίο ενημέρωνε σε πραγματικό χρόνο για τις παραλαβές αλλά και την διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Με απόφαση της δημοτικής αρχής, μέρος της ποσότητας του νωπού κρέατος διατέθηκε – εκτός από τους δικαιούχους – στις εκκλησίες της πόλης, στις ενορίες των οποίων πραγματοποιούνται συσσίτια (ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου και ενορία Αγ. Νεκταρίου).

Επόμενη διανομή μέσα από το πρόγραμμα του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Φθινοπώρου.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Ν.Δασκαλαντωνάκης: Τιμήθηκε με την ανώτατη διάκριση της Εκκλησίας της Κρήτης

Η τιμητική διάκριση ήρθε σε συνέχεια της διαχρονικής προσφοράς του ιδρυτή της Grecotel και της οικογένειάς του στην εκκλησία, στην οικονομία και ευρύτερα στον τόπο και στους ανθρώπους του.

Νέο κέντρο καινοτομίας από τη Bayer AG

Το νέο κέντρο παρέχει επί του παρόντος χώρο για 100 εργαζόμενους, ενώ η εταιρεία σχεδιάζει να καλύψει άλλες 50 ακόμα θέσεις εργασίας τους επόμενους μήνες.

ΜοU μεταξύ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Accenture

Κοινός στόχος των δύο πλευρών είναι η ενίσχυση της σύνδεσης των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου με την Accenture και την ευρύτερη αγορά εργασίας.

Eπέκταση του δικτύου ταχυφορτιστών της Blink από τον Όμιλο Globalsat-Teleunicom

Η συμφωνία με την Carrefour προβλέπει την τοποθέτηση σταθμών φόρτισης στο δίκτυο καταστημάτων της αλυσίδας πανελλαδικά.