Δράση από το Hard Rock Cafe Athens «send a smile»

Date:

Share post:

Χαμόγελα μοιράζει αυτά τα Χριστούγεννα το Hard Rock Cafe Athens, που στέκεται δίπλα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και στα παιδιά που έχουν ανάγκη, με τη νέα του δράση «Send a Smile». 

Ακολουθώντας το πνεύμα προσφοράς του, το Hard Rock Cafe Athens, την πιο όμορφη στιγμή του χρόνου, συνεργάζεται με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και προσκαλεί και όλους τους φίλους του να βοηθήσουν, ώστε μαζί να μοιράσουν χαμόγελα και ελπίδα στα παιδιά που το χρειάζονται.  Από τις 2 Δεκεμβρίου έως τις 23 Δεκεμβρίου, τo Hard Rock Cafe Athens προσκαλεί όλους τους επισκέπτες του να μεταμορφωθούν σε μάγους των Χριστουγέννων και να βοηθήσουν ώστε να λάβουν δώρα όλα τα παιδάκια. Οι επισκέπτες του Hard Rock Cafe Athens μπορούν να μοιραστούν το εορταστικό πνεύμα της γενναιοδωρίας είτε αφήνοντας ένα δώρο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Hard Rock είτε προσφέροντας  κάποιο χρηματικό ποσό απευθείας, χρησιμοποιώντας το ειδικό κουτί του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που θα βρίσκεται στον χώρο του Rock Shop.  

Ο Σταμάτης Τσαμτσουκάκης, General Manager του Hard Rock Cafe Athens, δήλωσε σχετικά: «Είναι πάντα μέρος της κουλτούρας μας να προσφέρουμε χαρά και ευτυχία σε κάθε επισκέπτη του Hard Rock Cafe Athens. Αυτή τη φορά είμαστε διπλά χαρούμενοι που μπορούμε να βοηθήσουμε να φέρουμε ένα χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών αυτών. Άλλωστε, τα Χριστούγεννα είναι ιδανική εποχή για να αγκαλιάσουμε ακόμα περισσότερο ένα από τα βασικά motto μας το “Take Time To Be Kind”, και να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στο να δείξουμε ευγένεια και αγάπη για το συνάνθρωπό μας».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo

Ξεχώρισε στη θεματική Εκπαίδευση - Νέα Γενιά - Διά βίου μάθηση στον Πυλώνα «Κοινωνία» στην οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.400 μαθητές.

Συνεργασία My market και Fabric Republic

Η δράση ξεκίνησε πιλοτικά με την τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων κάδων σε 10 καταστήματα My market στην Αττική.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έκανε τη διαφορά στον Εθελοντισμό για 12η χρονιά

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία.

Η FRONERI υποστηρικτής του “No Finish Line Athens 2022”

Eργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα 100 ωρών, περπατώντας ή/και τρέχοντας με στόχο να διανύσουν χιλιόμετρα αγάπης που θα μεταφραστούν σε χρηματική προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».