Η DUR στήριξε τον αγώνα δρόμου «Όλοι μαζί μπορούμε»

Date:

Share post:

Η DUR ανανέωσε και φέτος το ραντεβού της με το «Όλοι μαζί μπορούμε» στηρίζοντας ως χορηγός τον 5ο Αγώνα Δρόμου που διοργάνωσε ο ΣΚΑΙ, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στη Λίμνη Μαραθώνα.

Παρέχοντας μπλουζάκια στους εθελοντές της διοργάνωσης, η εταιρεία ανδρικής ένδυσης DUR στήριξε τον αγώνα δρόμου «Όλοι μαζί μπορούμε» από το ξεκίνημα της σημαντικής αυτής διοργάνωσης, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη υποστήριξη που προσφέρει σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του «Όλοι μαζί μπορούμε» ήταν, όπως κάθε φορά, μεγάλη.

Περισσότεροι από 1200 δρομείς κάθε ηλικίας συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου συγκεντρώνοντας πάνω από 25 τόνους τροφίμων για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η DUR, συνεπής στη δέσμευσή της, υποστηρίζει πρωτοβουλίες που θέτουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο και συνεισφέρουν στην αρωγή ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Αειφορία στην Ασφαλιστική Βιομηχανία και το παράδειγμα της Interamerican

Είναι εύλογο πως δεν υπάρχει τεκμηρίωση και ορισμός Εταιρικής Ευθύνης αναφορικά με τη βιωσιμότητα χωρίς απολύτως περιεκτικές και...

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Μοιράζει και αυτό το Πάσχα ακόμα περισσότερα γεύματα

Στηρίζει για 5η χρονιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και εξασφαλίζει για έναν μήνα το κόστος γευμάτων 900 παιδιών.

Lidl Official Fresh Food Partner: Στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI 2023

Τον Αύγουστο του 2023 θα διεξαχθούν 13 Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI και η Lidl στηρίζει το σημαντικό γεγονός της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας.

ΕΕΣ: Παρέλαβε 20 τόνους αλεύρι από την Loulis Food Ingredients 

H εταιρεία παρέδωσε στις Κεντρικές Αποθήκες του Ε.Ε.Σ. 20 τόνους αλεύρι αρτοποιίας τύπου 70% (σακιά 25kg), με προορισμό τις σεισμόπληκτες περιοχές σε Τουρκία και Συρία.