Δύο βραβεία για τη Bayer Ελλάς στα HR Awards

Date:

Share post:

Τη δέσμευσή της Bayer για καινοτομία μέσω των ανθρώπων της ήρθε να υπογραμμίσει η διάκριση της εταιρείας κατά την τελετή απονομής των βραβείων «HR Awards 2019» που διοργανώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

H ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της Bayer, απέσπασε το αργυρό βραβείο στην κατηγορία Talent & Performance ManagementExcellence in Performance Management Strategy/Initiative καθώς εφάρμοσε με μεγάλη επιτυχία νέα προσέγγισή σε ότι αφορά τη Διαχείριση της Απόδοσης των εργαζομένων της.

Μέσα από μια μακρά διαδικασία πειραματισμού και έρευνας και λαμβάνοντας υπόψιν την επιχειρησιακή της στρατηγική και την επιθυμητή αλλαγή κουλτούρας, η Bayer υιοθέτησε μια νέα προσέγγιση με κύρια στοιχεία την συνεχή ανατροφοδότηση, την απλούστερη αξιολόγηση της απόδοσης, την ευέλικτη στοχοθεσία, τη στενότερη συνεργασία ανάμεσα στους ανθρώπους της εταιρείας και το νέο μοντέλο ηγεσίας.

Η ευεξία και η ευζωία (well-being) των στελεχών της Bayer απέσπασε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Health & Well-Being – Excellence in Workplace Well-being.

Κατά την τελευταία περίοδο, η Bayer Hellas προχώρησε με ευθύνη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού σε μια δέσμη πρωτοβουλιών που προσεγγίζει ολιστικά το Well being των ανθρώπων της, με την ονομασία Be Well @ Bayer. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, η εταιρεία ξεκίνησε να υποστηρίζει και εσωτερικά την αποστολή της για μια Επιστήμη για μια καλύτερη ζωή (Science for a Better Life). Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει συνοπτικά τους πυλώνες «Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία», «Συνθήκες εργασίας», «Health Conscious Behaviour» και «Κάλυψη υγείας».

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι’ αυτή τη βράβευση, καθώς αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών όχι μόνο του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού αλλά κάθε στελέχους στη Bayer Ελλάς. Με τη νέα προσέγγιση στο Performance Management αποσκοπούμε στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης ανάμεσα στους ανθρώπους της εταιρείας με δίκαιο και διάφανο τρόπο αλλά και στην ενδυνάμωσή τους, ώστε να μπορούμε όλοι μαζί να αξιοποιούμε τις τεράστιες ευκαιρίες που απλώνονται μπροστά μας στο μέλλον. Αφετηρία για αυτό είναι όλοι οι άνθρωποι της εταιρείας. Για αυτό, και με αφορμή τη νέα προσέγγιση λέμε: «Better starts with you!”» δήλωσε η κα Αγγέλικα Τζέμου, Head of HR στην Bayer Hellas. «Η αποστολή της Bayer “Επιστήμη για μια καλύτερη ζωή” αποτέλεσε για εμάς πηγή έμπνευσής προκειμένου να εξελίξουμε τα ενδοεταιρικά προγράμματα ευεξίας και ευζωίας των εργαζομένων μας και μέσα από το πρόγραμμα Be Well @ Bayer να δημιουργήσουμε νέα δεδομένα στο εργασιακό μας περιβάλλον» κατέληξε.

Τα HR Awards διοργανώθηκαν για 5η συνεχόμενη χρονιά, με στόχο να «φωτίσουν» και να αναδείξουν τις πρωτοβουλίες, τις πρακτικές και τις πολιτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στη χώρα μας.

 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

La Fondation La Rοche–Posay & «Φλόγα»: Στηρίζουν παιδιά με καρκίνο

Το La Fondation La Roche-Posay αρωγός στο έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Σιδενόρ: Στο πλευρό των πλημμυροπαθών με τη θυγατρική της Sovel

Σιδενόρ και Sovel συνεχίζουν να παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις θεωρώντας καθήκον τους να βρίσκονται δίπλα στις τοπικές κοινωνίες.

Γιάννης Ρούντος: Περί Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, “σαν σήμερα” για πάντα

Στο “ημερολόγιο καταστρώματος” κατά τον διαιωνιζόμενο πλου της ανθρωπότητας, η 25η Σεπτεμβρίου καταγράφεται ως η ημέρα κατά την...

SolidarityNow: Ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες από τις πλημμύρες

Το SolidarityNow βρέθηκε από τις πρώτες ώρες της καταστροφής στο Βόλο, όπου στήθηκε σταθμός ρευματοδότησης με γεννήτρια της οργάνωσης.
Skip to content