Eπέκταση του δικτύου ταχυφορτιστών της Blink από τον Όμιλο Globalsat-Teleunicom

Date:

Share post:

O Όμιλος εταιρειών Globalsat-Teleunicom, ως εμπορικός αντιπρόσωπος της Blink Charging Hellas, προχώρησε πρόσφατα σε συμφωνία με την Carrefour για την προοδευτική τοποθέτηση σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στα καταστήματά της πανελλαδικά.

Η συμφωνία με την Carrefour, η οποία έρχεται σε συνέχεια με τις αντίστοιχες συμφωνίες με την Praktiker, τα Intersport, τους φούρνους Απολλώνιο και τα γυμναστήρια Alter Life, προβλέπει την άμεση εγκατάσταση ταχυφορτιστών σε υπάρχοντα καταστήματα και την πρόβλεψη δημιουργίας σταθμών φόρτισης στο υπό ανάπτυξη δίκτυο καταστημάτων.  

Η ανάπτυξη των σημείων φόρτισης της Blink, τα οποία ξεπερνούν τα 400 πανελλαδικά καθιστώντας το δίκτυό της το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, στοχεύει στον διπλασιασμό των σταθμών φόρτισης μέχρι το τέλος του 2023 και υλοποιείται σε τέσσερις κατευθύνσεις: δημιουργία σταθμών σε δίκτυα καταστημάτων, όπως της Praktiker, των Intersport και της Carrefour, δημιουργία σταθμών σε ξενοδοχεία και χώρους εστίασης και αναψυχής όπως το St. George Lycabettus Hotel Athens και η αλυσίδα Απολλώνιο, εγκατάσταση ταχυφορτιστών στα εθνικά οδικά δίκτυα και τέλος δημιουργία σταθμών στις εγκαταστάσεις μεγάλων εταιρειών, έτσι ώστε να εξυπηρετείται το προσωπικό τους, δεδομένης μάλιστα της στροφής των επιχειρήσεων στην παροχή ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων στο στελεχιακό τους δυναμικό.  

H Blink διαθέτει τους πλέον σύγχρονους ταχυφορτιστές και μέσα από την εφαρμογή Blink Mobile δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς να εντοπίσουν και να ενσωματώσουν, στον χάρτη της διαδρομής τους, τα επιλεγμένα σημεία φόρτισης, να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τη διαθεσιμότητα του σταθμού φόρτισης, καθώς και να πληρώνουν το κόστος της φόρτισης, με τον τρόπο πληρωμής μάλιστα να είναι ίδιος για όλους τους σταθμούς φόρτισης Blink, παρέχοντας στους οδηγούς τη μέγιστη ευκολία στις μετακινήσεις ή στο ταξίδι τους. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Όλγα Ίτσιου (Dimand): Το κτιριακό απόθεμα δεν είναι προσβάσιμο σε AμεΑ

Το κτιριακό απόθεμα της χώρας σε μεγάλο βαθμό παραμένει μη προσβάσιμο αν και από το 2012 έγινε από το νόμο απαραίτητη η μελέτη προσβασιμότητας.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον

H διαδικασία αξιολόγησης ως Great Place to Work® βασίστηκε σε ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index©, με αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Δύο υβριδικές φορτηγίδες ζωοτροφών στον στόλο της Philosofish

Οι φορτηγίδες έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία AKVA με στόχο να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ιχθυοκαλλιέργειας της Μεσογείου.

Διάκριση για τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs

Τα  Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το cibum.