ΕΔΑ Αττικής: Πράξη «ζεστασιάς» για τους κατοίκους της Μάνδρας Αττικής

Date:

Share post:

Πολύτιμη υποστήριξη σε οικογένειες που δοκιμάστηκαν στις πρόσφατες καταστροφές στη Μάνδρα Αττικής πρόσφερε πρόσφατα η ΕΔΑ Αττικής καλύπτοντας τις ανάγκες θέρμανσης σε δεκάδες σπίτια της περιοχής.

Η εταιρεία στηρίζει κάθε χρόνο το κοινωνικό έργο ενός οργανισμού και φέτος, με τη συνδρομή και του σωματείου εργαζομένων της εταιρείας, η προσφορά βοήθειας στη δοκιμαζόμενη Μάνδρα Αττικής ήταν άμεση και ουσιαστική. Σε μία έμπρακτη προσπάθεια ανακούφισης των κατοίκων που επηρεάστηκαν από τις καταστροφές που προκλήθηκαν στη Δυτική Αττική, η ΕΔΑ Αττικής σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, διένειμε θερμαντικά σώματα και θερμαινόμενα υποστρώματα σε πληγείσες οικογένειες της περιοχής.

Διανέμοντας το αγαθό της θέρμανσης για περισσότερα από 16 χρόνια στην Αττική, μέσα από ένα σύγχρονο και αξιόπιστο δίκτυο φυσικού αερίου, η ΕΔΑ Αττικής και οι εργαζόμενοί της, όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση, αναδεικνύουν για άλλη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο της επιχείρησης, προσφέροντας αυτό που γνωρίζουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον: ζεστασιά στα σπίτια των ανθρώπων.

Στη φωτογραφία: H Έρικα Ξηρουχάκη, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΕΔΑ Αττικής και ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΔΑ Αττικής (στο κέντρο) με Ομάδα Εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κατά την παράδοση του εξοπλισμού στους κατοίκους της Μάνδρας Αττικής

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Όλγα Ίτσιου (Dimand): Το κτιριακό απόθεμα δεν είναι προσβάσιμο σε AμεΑ

Το κτιριακό απόθεμα της χώρας σε μεγάλο βαθμό παραμένει μη προσβάσιμο αν και από το 2012 έγινε από το νόμο απαραίτητη η μελέτη προσβασιμότητας.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον

H διαδικασία αξιολόγησης ως Great Place to Work® βασίστηκε σε ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index©, με αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Δύο υβριδικές φορτηγίδες ζωοτροφών στον στόλο της Philosofish

Οι φορτηγίδες έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία AKVA με στόχο να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ιχθυοκαλλιέργειας της Μεσογείου.

Διάκριση για τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs

Τα  Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το cibum.