Το ΕΕΑ δίπλα στους συνανθρώπους μας

Date:

Share post:

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ), τιμώντας το σημαντικό έργο προσφοράς και φιλανθρωπίας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αποφάσισε να συνδράμει, προσφέροντας τρόφιμα για συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε οικονομικά δεινή θέση.

Η παράδοση των τροφίμων από το ΕΕΑ-με τη συνδρομή της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος- θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10.00 π.μ., στην Εκκλησία Άγιος Ιωάννης (σταθμός μετρό Άγιος Ιωάννης) επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, παρουσία του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου.

Με τη συνεργασία της Εκκλησίας και των τοπικών Μητροπόλεων, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έχει ήδη προσφέρει τρόφιμα σε οκτώ Δήμους (Αθηναίων, Περιστερίου, Καλλιθέας, Αγίων Αναργύρων, Καισαριανής, Ν. Ιωνίας, Χαϊδαρίου, Αγίας Βαρβάρας) για συμπολίτες μας που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, βιώνουν δύσκολες στιγμές.

Το ΕΕΑ, εκπροσωπώντας τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που έχουν ανεπτυγμένο το αίσθημα της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της κρίσης, θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να αναπτύσσει δράσεις με θετικό κοινωνικό και οικονομικό αποτύπωμα.

Related articles

Τουρισμός: Ζητούμενο η ισορροπία ανάπτυξης και προστασίας της φύσης

Οι αρχές της αειφορίας αναφέρονται στις περιβαλλοντικές, οικονομικές και κοινωνικο-πολιτιστικές πτυχές της τουριστικής ανάπτυξης και στόχος είναι η ισορροπία μεταξύ αυτών των τριών διαστάσεων.

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Στηρίζει με πράξεις αγάπης τα Παιδικά Χωριά SOS

Η εταιρεία σε συνεργασία με τα καταστήματα My market, καλύπτει για όλο το καλοκαίρι το κόστος των γευμάτων για τα παιδιά που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS.

Πρόγραμμα «Green School by Τράπεζα Χανίων» 

Tα παιδιά ενημερώνονται για τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά προβλήματα της εποχής μας, αλλά και για απλές, πρακτικές λύσεις.

Ο πρόεδρος της ΔΟΕΣ συγχαίρει τον Ε.E.Σ. για την προσφορά του

Το έργο του Ε.Ε.Σ. τίμησε η Βουλή των Ελλήνων με φωταγώγηση του κτιρίου με τα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού, το βράδυ της Δευτέρας (8/5).
Skip to content