Εκδηλώσεις Κοινωνικής Προσφοράς από την Alpha Bank

Date:

Share post:

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Alpha Bank πραγματοποίησε, το Σάββατο, 8 Απριλίου 2017, εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Καλαμάτα και στην Κω, με σκοπό την υποστήριξη κοινωνικών φορέων.

Χάρη στην αθρόα συμμετοχή των Εργαζομένων της Τραπέζης, συγκεντρώθηκαν συνολικά 515 χαρτοκιβώτια με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Σημειώνεται ότι επιπλέον των ειδών που συγκεντρώθηκαν, η Τράπεζα προσέφερε 85 χαρτοκιβώτια σε τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής και ρουχισμού.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, στο ισόγειο του Κεντρικού Κτηρίου της Αlpha Bank (Σταδίου 40), στη Θεσσαλονίκη, στο Κατάστημα Βυζαντίου, στην Καλαμάτα, στο Κατάστημα Καλαμάτας και στην Κω, στο Κατάστημα Ασκληπιού – Κω, όπου οι Εργαζόμενοι προσήλθαν και προσέφεραν τρόφιμα και άλλα είδη.

Η συγκέντρωση, διαλογή και προετοιμασία αποστολής των ειδών, πραγματοποιήθηκε από Εθελοντές της Τραπέζης.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν, εστάλησαν στους οργανισμούς, ως κατωτέρω:

Αθήνα – Άσυλο Ανιάτων – Αμυμώνη – Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με προβλήματα οράσεως και πρόσθετες αναπηρίες – Ίδρυμα “Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ”

Θεσσαλονίκη – Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Δήμου Θεσσαλονίκης – Το Χαμόγελο του Παιδιού Καλαμάτα – Κέντρο Στηρίξεως Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας

Κως – Γηροκομείο Κω – Αγαθοεργός Αδελφότητα Κω Ε

υχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθησαν, καθώς και τους 74 Εθελοντές, οι οποίοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδηλώσεως.

Related articles

Η Eurolife FFH στο πλευρό του TEDxPanteionUniversity 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά

Για τη  Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στους νέους και να στηρίζει πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν την...

ΕΤΒΑ: Μέτρα για την κακοκαιρία στο Επιχειρηματικό Πάρκο Λαμίας

Επιτόπου υπάρχουν συνεργάτες με μηχανήματα έργου προκειμένου να υπάρξει η όποια επέμβαση κριθεί άμεσα αναγκαία. 

H CNP Cyprus διοργάνωσε “Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον”

Ο Όμιλος CNP Cyprus, διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την «Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον». Στην προσπάθεια για έναν...

Μασούτης: Άμεσα δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της εταιρείας και το σύνολο των εργαζομένων της κινητοποιήθηκαν με γρήγορα αντανακλαστικά και δρομολόγησαν μια σειρά ενεργειών.
Skip to content