Προσφορά από τους εργαζόμενους του Ομίλου Fourlis

Date:

Share post:

Για όγδοη συνεχή χρονιά, οι εργαζόμενοι του Ομίλου Fourlis προχώρησαν εθελοντικά στη συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης με σκοπό να τα προσφέρουν σε Οργανισμούς που στηρίζουν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες συνανθρώπων μας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής και με αφορμή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, συγκεντρώθηκαν συνολικά 195 πακέτα με αναγκαία είδη, τα οποία προσφέρθηκαν σε φορείς και ΜΚΟ στις περιοχές Αττικής, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Ιωαννίνων, Κομοτηνής, Ηρακλείου, Χανίων καθώς και στην Κύπρο.

Ειδικότερα, οι φορείς που στηρίχθηκαν ανά περιοχή είναι οι εξής:

Στην Αττική Στο Μερόπειο Ίδρυμα, στη Στέγη Κοριτσιού «Αγία Άννα» και στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα»
Στη Θεσσαλονίκη Στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, στην Άρσις και στο σωματείο Κοινωνία Αγάπης και Προσφοράς «Γέροντας Παϊσιος»
Στη Λάρισα Στoν Γυναικείο Όμιλο Δήμου Κιλελέρ «Αρωγή & Αλληλεγγύη»
Στα Ιωάννινα Στο Ορφανοτροφείο της I.M.Παναγίας Ντουραχάνης και στην «Κιβωτό του Κόσμου» Ηπείρου
Στην Κομοτηνή Σον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου
Στο Ηράκλειο Στo Κέντρο Προστασίας Παιδιού
Στα Χανιά Στην ΕΛΕΠΑΠ
Στην Κύπρο Στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση στον Όμιλο Fourlis η εθελοντική προσφορά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής κουλτούρας, ενώ ανάλογες δράσεις και πρωτοβουλίες αγκαλιάζονται πάντα με ενθουσιασμό από  το Ανθρώπινο Δυναμικό του.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content