Εκπαιδευτήρια Γείτονα: Πρόγραμμα ΕΚΕ “Γέφυρα”

Date:

Share post:

Τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα συγκεντρώνουν καπάκια, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς και δράσης “ΓΕΦΥΡΑ”, το οποίο υλοποιείται τα τελευταία τρία χρόνια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, την περσινή χρονιά παραδόθηκαν 35 μεγάλα κουτιά στον εθελοντικό σύλλογο «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» (http://proaspizw.blogspot.gr/), ο οποίος μέσω της δράσης «Ευαισθητοποιημένη Ανακύκλωση» έχει αγοράσει και έχει προσφέρει σε ΑμεΑ τα τελευταία τρία χρόνια 30 ιατρικά βοηθήματα (αναπηρικά αμαξίδια, ειδικούς ορθοπεδικούς κηδεμόνες κ.ά).

Και τη φετινή χρονιά το πρόγραμμα συνεχίζεται με στόχο να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα καπάκια. Σημειώνεται ότι για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ευαισθητοποιημένη Ανακύκλωση», τα καπάκια πρέπει να είναι μόνο από αναψυκτικά, νερά και γάλατα.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo

Ξεχώρισε στη θεματική Εκπαίδευση - Νέα Γενιά - Διά βίου μάθηση στον Πυλώνα «Κοινωνία» στην οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.400 μαθητές.

Συνεργασία My market και Fabric Republic

Η δράση ξεκίνησε πιλοτικά με την τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων κάδων σε 10 καταστήματα My market στην Αττική.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έκανε τη διαφορά στον Εθελοντισμό για 12η χρονιά

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία.

Η FRONERI υποστηρικτής του “No Finish Line Athens 2022”

Eργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα 100 ωρών, περπατώντας ή/και τρέχοντας με στόχο να διανύσουν χιλιόμετρα αγάπης που θα μεταφραστούν σε χρηματική προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».