Εκπαιδευτήρια Γείτονα: Πρόγραμμα ΕΚΕ “Γέφυρα”

Date:

Share post:

Τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα συγκεντρώνουν καπάκια, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς και δράσης “ΓΕΦΥΡΑ”, το οποίο υλοποιείται τα τελευταία τρία χρόνια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, την περσινή χρονιά παραδόθηκαν 35 μεγάλα κουτιά στον εθελοντικό σύλλογο «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» (http://proaspizw.blogspot.gr/), ο οποίος μέσω της δράσης «Ευαισθητοποιημένη Ανακύκλωση» έχει αγοράσει και έχει προσφέρει σε ΑμεΑ τα τελευταία τρία χρόνια 30 ιατρικά βοηθήματα (αναπηρικά αμαξίδια, ειδικούς ορθοπεδικούς κηδεμόνες κ.ά).

Και τη φετινή χρονιά το πρόγραμμα συνεχίζεται με στόχο να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα καπάκια. Σημειώνεται ότι για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ευαισθητοποιημένη Ανακύκλωση», τα καπάκια πρέπει να είναι μόνο από αναψυκτικά, νερά και γάλατα.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

ΙΣΝ: Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση PET/CT στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων (Π.Γ.Ν.Ι.)

Η τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων είναι μία απεικονιστική εξέταση για τον εντοπισμό πλήθους παθήσεων, όπως ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις και οι εγκεφαλικές διαταραχές.

Η Πλαίσιο ενισχύει το έργο του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος

Με βασικό πυλώνα την προσφορά και την παροχή στήριξης σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες και άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη, η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος αυτής της δέσμευσης της εταιρείας.

Demo: Δράση #WomenAt για τον Μάρτιο 

Οι γυναίκες της εταιρείας έχουν βήμα όλο τον Μάρτιο, για να μοιραστούν τις επαγγελματικές τους εμπειρίες, τα εμπόδια αλλά και τις συμβουλές τους με τις νέες, σύγχρονες επαγγελματίες.

EEΣ: Τίμησε τις εθελόντριες όλων των Σωμάτων του για την προσφορά τους

Στα 146 χρόνια πορείας του ΕΕΣ οι εθελόντριες έχουν συνεισφέρει ώστε ο μεγαλύτερος και αρχαιότερος ανθρωπιστικός οργανισμός στην Ελλάδα να στέκεται δίπλα στην κοινωνία.