ΕΛΜΗSYSTEMS: Εξοπλισμός στο Νοσ. Διδυμοτείχου

Date:

Share post:

Η εταιρεία ΕΛΜΗSYSTEMS θέλοντας να συνεισφέρει και να συμμετάσχει ενεργά στη μάχη κατά της πανδημίας και στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την ίδρυσή της (1971) προσέφερε τέσσερα ιατρικά μηχανήματα    (2ηλεκτροκαρδιογράφους&2απινιδωτές) στο ακριτικό Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, με σκοπό την κάλυψη μέρος των αναγκών του Νοσοκομείου όσον αφορά την αντιμετώπιση του SARS-CοV-2 , καθώς και των καθημερινών αναγκών της  λειτουργίας των τμημάτων που κάνουν χρήση των παραπάνω ιατρικών μηχανημάτων. 

Η εταιρία ΕΛΜΗSYSTEMS ΑΕ, από το 1971, είναι ο  αποκλειστικός αντιπρόσωπος των παγκοσμίου φήμης Ιαπωνικών εργοστασίων CASIO COMPUTERS, ενώ αποτελεί τον πρώτο και παλαιότερο αντιπρόσωπο των καταναλωτικών προϊόντων CASIO στην Ευρώπη. Επιπλέον είναι ο μόνος αντιπρόσωπος στην Ευρώπη που αντιπροσωπεύει όλη την γκάμα των καταναλωτικών προϊόντων (ρολόγια χειρός, επιστημονικές αριθμομηχανές, πιάνα, αρμόνια).

Σε δηλώσεις της, με αφορμή τη δωρεά του ιατρικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας ΕΛΜΗSYSTEMS Γεωργία Λαγουσάκου ανέφερε: «Η εταιρεία κατά τη μακρόχρονη πορεία της έχει αποδείξει ότι ο παράγοντας «άνθρωπος» και η ευημερία του, είναι το πρώτο και σημαντικότερο μέλημά της. Ευχόμαστε ολόψυχα στο προσωπικό του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου υγεία και καλή δύναμη, ώστε να προσφέρουν με αυταπάρνηση τις υπηρεσίες τους σώζοντας τις ζωές των συμπολιτών μας».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Eurolife FFH στο πλευρό του TEDxPanteionUniversity 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά

Για τη  Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στους νέους και να στηρίζει πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν την...

ΕΤΒΑ: Μέτρα για την κακοκαιρία στο Επιχειρηματικό Πάρκο Λαμίας

Επιτόπου υπάρχουν συνεργάτες με μηχανήματα έργου προκειμένου να υπάρξει η όποια επέμβαση κριθεί άμεσα αναγκαία. 

H CNP Cyprus διοργάνωσε “Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον”

Ο Όμιλος CNP Cyprus, διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την «Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον». Στην προσπάθεια για έναν...

Μασούτης: Άμεσα δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της εταιρείας και το σύνολο των εργαζομένων της κινητοποιήθηκαν με γρήγορα αντανακλαστικά και δρομολόγησαν μια σειρά ενεργειών.
Skip to content