ΕΛΠΕ, Τιτάν και Εθνική βραβεύθηκαν από την κυβέρνηση των Σκοπίων

Date:

Share post:

Τρεις επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων βραβεύθηκαν στο πλαίσιο καθιερωμένου ετήσιου διαγωνισμού του Υπουργείου Οικονομίας πΓΔΜ για τη δράση τους σε θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Σύμφωνα με το Γραφείο οικονομικών και εμπορικών υποθέσεων των Σκοπίων της τοπικής Πρεσβείας μας, στις 15 Νοεμβρίου βραβεύθηκαν για δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (CSR) οι εταιρείες: ΟΚΤΑ (του ομίλου ΕΛΠΕ), που τιμήθηκε για τη συνεισφορά της στον τομέα της κυκλοφοριακής αγωγής και της οδικής ασφάλειας, η Cementarnica Usje (του ομίλου ΤΙΤΑΝ) για την εκπαίδευση και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εργαζομένων της και η Stopanska Banka Skopje (του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας) για τη διοργάνωση ημερήσιας εκδήλωσης με θέμα την ενίσχυση της κοινωνικής ένταξης των παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων Z. Zaev, o Υπουργός Οικονομίας, Κ. Bekteshi, η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής, M. Carovska και ο Πρόεδρος της εγχώριας Ένωσης Επιχειρήσεων, M. Boskov.

Σοφία Εμμανουήλ (semmanouil@csrindex.gr)

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Στηρίζει με πράξεις αγάπης τα Παιδικά Χωριά SOS

Η εταιρεία σε συνεργασία με τα καταστήματα My market, καλύπτει για όλο το καλοκαίρι το κόστος των γευμάτων για τα παιδιά που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS.

Πρόγραμμα «Green School by Τράπεζα Χανίων» 

Tα παιδιά ενημερώνονται για τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά προβλήματα της εποχής μας, αλλά και για απλές, πρακτικές λύσεις.

Ο πρόεδρος της ΔΟΕΣ συγχαίρει τον Ε.E.Σ. για την προσφορά του

Το έργο του Ε.Ε.Σ. τίμησε η Βουλή των Ελλήνων με φωταγώγηση του κτιρίου με τα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού, το βράδυ της Δευτέρας (8/5).

Η Βίκος στήριξε το Athens Throwdown

Για τρεις συνεχόμενες ημέρες περισσότεροι από 1.280 αθλητές από όλο τον κόσμο διαγωνίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες αρένες.
Skip to content