Energean: Στηρίζει τη Διεύθυνση Αστυνομίας στην Καβάλα

Date:

Share post:

Στην δωρεά αλεξίσφαιρων γιλέκων τελευταίου τύπου αλλά και βοηθητικού υλικοτεχνικού εξοπλισμού προς την Διεύθυνση Αστυνομίας στην Καβάλα προχώρησε η Energean Oil & Gas, επιδιώκοντας να συμβάλλει στην προσπάθεια του Σώματος για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών του.

Η τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας και την Energean εκπροσώπησε ο Δημήτρης Γόντικας, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της θυγατρικής Kavala Oil, ο οποίος και δήλωσε τα εξής:

«H έννοια της ασφάλειας αποτελεί βασική αρχή της επιχειρηματικής κουλτούρας της Energean και των εργαζομένων της και χαρακτηρίζει τη λειτουργία των εγκαταστάσεών της με ένα άψογο ιστορικό σε μία ιδιαίτερα ευαίσθητη από περιβαλλοντικής πλευράς περιοχή. Προφανώς, αυτή η κουλτούρα συνεπάγεται την ευαισθητοποίηση και σε γενικότερα θέματα ασφάλειας της κοινωνίας και των συμπολιτών της. Πληροφορηθήκαμε την ανάγκη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας για εξοπλισμό που ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες και χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκριθήκαμε, πάντα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας. Ευχόμαστε στους συμπολίτες μας αστυνομικούς τα νέα αλεξίσφαιρα γιλέκα να χρειαστούν όσο γίνεται λιγότερο στη δουλειά τους καθώς και να είναι πάντοτε ασφαλείς και επιτυχημένες οι επιχειρήσεις τους για το καλό του κοινωνικού συνόλου».

Από την πλευρά του, ο Διοικητής Αστυνομίας Καβάλας, ταξίαρχος Γιώργος Γκράνας, δήλωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά την Energean Oil & Gas για την πρωτοβουλία της αυτή. Θεωρούμε ότι ο νέος εξοπλισμός, ο οποίος πληροί τις πλέον σύγχρονες επιχειρησιακές προδιαγραφές, αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο για τους συναδέλφους στην ώρα του καθήκοντος και μπορεί να λειτουργήσει και αποτρεπτικά προς την εκδήλωση έκνομων πράξεων σε βάρος της κοινωνίας μας. Θωρακίζοντας τους αστυνομικούς μας, θωρακίζουμε την ίδια την κοινωνία και υπηρετούμε καλύτερα τον τελικό μας στόχο που δεν είναι άλλος από την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών της Καβάλας».

Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμη ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας Κωνσταντίνος Σιμούδης, ο Προϊστάμενος Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Υπαστυνόμος Β’ Ιωάννης Πουλαρινός και ο Υπασπιστής Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας Αθανάσιος Κοψίδας.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Σε τροχιά κλιματικής ουδετερότητας ο Δήμος Πεντέλης

Στηρίζουν την προσπάθεια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, πολλαπλά τα οφέλη για τους πολίτες.

Πρώτη εταιρική Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης του Υπερταμείου

Το Υπερταμείο με έτος βάσης το 2021, μέτρησε το ανθρακικό του αποτυπώματος για Εκπομπές Πεδίων 1 και 2, έγινε µέλος του δικτύου One Planet SWF και υποστηρικτής των συστάσεων TCFD.

ΑNEK LINES: Εκδήλωση  Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων

Η ΑΝΕΚ Lines, κατάφερε για μία ακόμα φορά να αναδείξει την παράδοση και την κρητική κληρονομιά, ταξιδεύοντας φιλόξενα πολιτισμό και οράματα. 

Ασφάλεια και Εξοικονόμηση Ενέργειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Aναδείχθηκε ο ρόλος και η συμβολή των φορέων πιστοποίησης για την ικανοποίηση των κανονιστικών απαιτήσεων αναφορικά με την ποιότητα και την ασφάλεια καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας.