Επτά καλλιτέχνες φορούν μπλουζάκια Fabric Republic για καλό σκοπό

Μετά από πολλούς μήνες παύσης των εκδηλώσεων του πολιτισμού αποτελεί μεγάλη χαρά για όλους η επανεκκίνηση του από τα τέλη Μαϊου. 

Στο πλαίσιο αυτό το Fabric Republic αποφάσισε να συμβάλλει στην ενεργοποίηση και ενθάρυνση του κοινού να επιστρέψει στα θέατρα και να δει παραστάσεις, να παρακολουθήσει ταινίες στον κινηματογράφο και να συμμετέχει σε καλλιτεχνικές δράσεις δίνοντας ένα ηχηρό παρών στην τέχνη, τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις τους θα δοθούν για τη στήριξή του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ).

Επτά ηθοποιοί  ο Χάρης Ρώμας, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Κατερίνα Τσάβαλου, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Μαρία Κωνσταντάκη συναντήθηκαν το Σάββατο 12 Ιουνίου φόρεσαν τα μπλουζάκια με τα συνθήματα μας «NO EMPTY CINEMAS», «NO EMPTY SEATS» «GET A TICKET» και φωτογραφήθηκαν θέλοντας να στείλουν το δικό τους μήνυμα στο κοινό πώς η τέχνη είναι απαραίτητη για όλους μας.

Όσοι επιθυμούν να εκφράσουν το ίδιο μήνυμα, μπορούν να αγοράσουν ένα από τα μπλουζάκια πού δημιουργήθηκαν από το Fabric Republic για αυτό τον καλό σκοπό. 

Περισσότερες πληροφορίες www.fabricrepublic.store

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφή στο Newsletter

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!

τα πιο πρόσφατα νέα της ΕΚΕ

το Εβδομαδιαίο Newsletter του CSR

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!