Εθελοντική Δράση της The Nielsen Company

Date:

Share post:

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, εθελοντές εργαζόμενοι της εταιρείας The Nielsen Company συμμετείχαν σε μια συλλογική δράση με ιδιαίτερη αξία για την Παιδόπολη “Άγιος Ανδρέας”, που λειτουργεί ως Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας για παιδιά από 4-12 ετών και φιλοξενεί 33 παιδιά.

Στο πλαίσιο του Nielsen Global Impact Day οι εργαζόμενοι της Nielsen συμμετείχαν στην ανάπλαση των εξωτερικών χώρων της Παιδόπολης.

Τη δράση αυτή αγκάλιασαν και οι παρακάτω εταιρείες με τις δωρεές τους σε Προϊόντα Προσωπικής Υγιεινής & Περιποίησης για τα παιδιά:

Chipita, ΕΛΑΪΣ UNILEVER HELLAS, Korres, ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε., Papoutsanis, Perfetti, Reckitt Benckiser, SARANTIS GROUP, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ.

Επιπλέον την ίδια ημέρα άλλη ομάδα εργαζομένων της Nielsen προσέφερε εθελοντική εργασία στο Make a Wish, ενώ οι εθελοντές της Nielsen εκτός Αθηνών, συμμετείχαν σε δράσεις του οργανισμού Χαμόγελο του Παιδιού σε Θεσσαλονίκη, Χανιά & Ηράκλειο.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

EY Ελλάδος: Στο 2nd Wellbeingr Forum για την ψυχική υγεία των εργαζόμενων

Η ΕΥ Ελλάδος μέσα από τις περιοδικές εσωτερικές έρευνες ικανοποίησης εργαζόμενων, Employee Pulse Surveys και Wellbeing Surveys, αλλά και με τις τριμηνιαίες συναντήσεις EY Circles και τον θεσμό των EY Champions, δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της να εκφραστούν.

ΣΕΒ – Alba: Ένταξη των τεχνών στην εκπαίδευση στελεχών

Συζήτηση με την Carol Becker, Καθηγήτρια και Επίτιμη Πρύτανη της Σχολής Τεχνών του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

ELVIAL: Δωρεά συστημάτων αλουμινίου στον “Αρκτούρο”

Η ELVIAL στο πλαίσιο της αδιάλειπτης προσπάθειάς της να φροντίζει τον άνθρωπο και το περιβάλλον, συμμετείχε με ιδιαίτερη...

Ναυτιλία: Στοίχημα το 5% των καυσίμων να είναι μηδενικών ρύπων το 2030

H βιομηχανία και οι κυβερνήσεις καλούνται να καταβάλουν συντονισμένες, άμεσες προσπάθειες, όπως μέσω πράσινων διαδρόμων και εθνικής πολιτικής.
Skip to content