Η Εθνική Ασφαλιστική χρυσός χορηγός αγώνων ταχύτητας

Date:

Share post:

Mε ρυθμούς …Formula1, η Εθνική Ασφαλιστική ανταποκρίθηκε στο αίτημα της χρυσής χορηγίας δύο αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτων που διοργανώνονται από το σωματείο Dielpis Formula1 και τελούν υπό την αιγίδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Γ.Ε.Α.).

Η εταιρεία μέσω της χορηγίας που έχει αναλάβει, συμμετέχει στην αναβίωση των ιστορικών αγώνων ταχύτητος, που γίνονται στο Αεροδρόμιο του Τατοϊου, μετά από 35 χρόνια και στο Αεροδρόμιο της Ρόδου (Μαριτσά), μετά από 45 χρόνια.

Ο πρώτος αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Αεροδρόμιο του Τατοϊου, στις 7 και 8 Οκτωβρίου όπου πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις εντυπωσιακές προσπάθειες των οδηγών των ομάδων που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Ο αγώνας της Ρόδου θα πραγματοποιηθεί στις 28 & 29 Οκτωβρίου.

Στόχος και δέσμευση της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι να δίνει το παρόν και να στηρίζει δράσεις που συνδέουν την ιστορία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τη συλλογικότητα, με γνώμονα την προβολή των αξιών που διέπουν το πλαίσιο της εταιρικής της ευθύνης.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Τουρισμός: Ζητούμενο η ισορροπία ανάπτυξης και προστασίας της φύσης

Οι αρχές της αειφορίας αναφέρονται στις περιβαλλοντικές, οικονομικές και κοινωνικο-πολιτιστικές πτυχές της τουριστικής ανάπτυξης και στόχος είναι η ισορροπία μεταξύ αυτών των τριών διαστάσεων.

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Στηρίζει με πράξεις αγάπης τα Παιδικά Χωριά SOS

Η εταιρεία σε συνεργασία με τα καταστήματα My market, καλύπτει για όλο το καλοκαίρι το κόστος των γευμάτων για τα παιδιά που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS.

Πρόγραμμα «Green School by Τράπεζα Χανίων» 

Tα παιδιά ενημερώνονται για τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά προβλήματα της εποχής μας, αλλά και για απλές, πρακτικές λύσεις.

Ο πρόεδρος της ΔΟΕΣ συγχαίρει τον Ε.E.Σ. για την προσφορά του

Το έργο του Ε.Ε.Σ. τίμησε η Βουλή των Ελλήνων με φωταγώγηση του κτιρίου με τα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού, το βράδυ της Δευτέρας (8/5).
Skip to content