Eurocatering: 1 εκατ. μερίδες σε κοινωφελή ιδρύματα

Date:

Share post:

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΚΕ: «Ο Φρεσκούλης προσφέρει μια αγκαλιά φρούτα και λαχανικά»  που υλοποιεί η εταιρεία Eurocatering από το 2016, ανανεώθηκε και φέτος η λίστα των ωφελούμενων με την προσθήκη 10 κοινωφελών ιδρυμάτων. 

H Eurocatering θέλοντας να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη του κοινού αποφάσισε να διασφαλίσει ένα σημαντικό κοινωνικό μέρισμα στην ελληνική κοινωνία σχεδιάζοντας και υλοποιώντας το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ο Φρεσκούλης προσφέρει μια αγκαλιά φρούτα και λαχανικά» με την πολύτιμη αρωγή της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε». Στόχος του προγράμματος είναι να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες παιδιών και ενηλίκων σε φρούτα και λαχανικά, συμβάλλοντας στη διασφάλιση μιας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής. 

Από την έναρξη του προγράμματος το 2016 μέχρι σήμερα, ο Φρεσκούλης έχει προσφέρει 54 τόνους φρέσκα οπωρολαχανικά –που αντιστοιχούν σε περισσότερες από 998.211 μερίδες φαγητό- σε 58 συνολικά κοινωφελείς φορείς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την επισιτιστική στήριξη 1.942 ωφελούμενων συνολικά.

Η Αγγελική Ιωσηφίδου, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας δήλωσε σχετικά: «Στην Eurocatering η ευθύνη απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, αποτελεί σημαντική αξία της εταιρικής κουλτούρας και πυλώνα της στρατηγικής και της φιλοσοφίας μας. Ο Ιδρυτής και Διευθύνοντας κ. Χρυσόστομος Μαυρόπουλος, πιστεύει ότι η επιτυχία του ενός ευδοκιμεί, όταν ευδοκιμούν οι πολλοί και ειδικά φέτος, λόγω των πρωτόγνωρων προκλήσεων που βιώνουμε, η έννοια της «προσφοράς» απέκτησε ακόμα πιο ξεχωριστό νόημα, αξία και περιεχόμενο. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε σταθερά πρωτοβουλίες και δράσεις σε αυτήν την κατεύθυνση, οι οποίες στηρίζουν και αναπτύσσουν ουσιαστικά και δυναμικά την έννοια της προσφοράς στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

EEΣ: Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Καλλιθέα

Η δράση υλοποιήθηκε από την Κινητή Ομάδα Υγείας και τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Καλλιθέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Dentist Pass: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 22 Δεκεμβρίου

Πάνω από 200.000 παιδιά ηλικίας 6 -12 ετών έχουν ενισχυθεί έως σήμερα από το Πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας του Υπουργείου Υγείας “Dentist pass”.

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Aνακαίνιση φαρμακείου στο Τζάνειο

Το Τζάνειο Νοσοκομείο σήμερα διαθέτει πλέον ένα πλήρες αναβαθμισμένο φαρμακείο, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο όλων των φαρμάκων που διατίθενται στους ασθενείς.

Praktiker Hellas: Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός «Σπίτι Ανοιχτό – The Challenge»

Ο διαγωνισμός, αφορά στην πλήρη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ενός αστικού διαμερίσματος AirBnB για να γίνει φιλικό σε ΑμεΑ.
Skip to content