Ευρωπαϊκή διάκριση για τον CEO του Junior Achievement Greece

Date:

Share post:

Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Jounior Achievement Europe εξελέγη ο Γενικός Διευθυντής (CEO) του Junior Achievement  Greece, Aργύρης Τζικόπουλος, που θα εκπροσωπεί τους συναδέλφους του στα συνολικά 41 παραρτήματα του Junior Achievement σε όλη την Ευρώπη στα Διοικητικά Συμβούλια του JA EUROPE και JA WORLDWIDE.

Οι Ευρωπαίοι CEO του Junior Achievement, ψήφισαν τον κ. Τζικόπουλο για Πρόεδρό τους, αναγνωρίζοντας τις μεγάλες επιτυχίες στις οποίες οδήγησε τη μαθητική επιχειρηματικότητα και το Junior Achievement  Greece και προσδοκώντας ότι με τις ηγετικές του ικανότητες θα καταφέρει να συμβάλλει έτσι ώστε ο οργανισμός να μπει σε νέα, δυναμική τροχιά ανάπτυξης και προόδου. Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έγινε στο Πρώτο Παγκόσμιο Συνέδριο του Junior Achievement που διεξάγεται αυτές τις ημέρες (18-22 Noεμβρίου 2019) στο Βερολίνο με συμμετέχοντες εκπροσώπους και διευθυντικά στελέχη 75 χωρών του Junior Achievement από όλο τον κόσμο. Τον κ. Τζικόπουλο βράβευσε η CEO του JA Europe Caroline Jenner, μαζί με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Junior Achievement  Europe, Adam Warby. Μαζί με την ανάληψη της Προεδρίας ο κ. Τζικόπουλος παρέλαβε και το βραβείο της 2ης Πανευρωπαϊκής θέσης που κατέκτησε το Junior Achievement  Greece, με την οποία η Ελλάδα ανακηρύχθηκε MODEL NATION. Η βράβευση αυτή έρχεται να επισφραγίσει την εξαιρετικά θετική εικόνα του Junior Achievement  Greece στην ελληνική κοινωνία και την μεγάλη προοπτική για ευρεία εφαρμογή των προγραμμάτων μαθητικής επιχειρηματικότητας για το καλό των παιδιών και της Ελλάδας.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

EEΣ: Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Καλλιθέα

Η δράση υλοποιήθηκε από την Κινητή Ομάδα Υγείας και τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Καλλιθέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Dentist Pass: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 22 Δεκεμβρίου

Πάνω από 200.000 παιδιά ηλικίας 6 -12 ετών έχουν ενισχυθεί έως σήμερα από το Πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας του Υπουργείου Υγείας “Dentist pass”.

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Aνακαίνιση φαρμακείου στο Τζάνειο

Το Τζάνειο Νοσοκομείο σήμερα διαθέτει πλέον ένα πλήρες αναβαθμισμένο φαρμακείο, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο όλων των φαρμάκων που διατίθενται στους ασθενείς.

Praktiker Hellas: Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός «Σπίτι Ανοιχτό – The Challenge»

Ο διαγωνισμός, αφορά στην πλήρη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ενός αστικού διαμερίσματος AirBnB για να γίνει φιλικό σε ΑμεΑ.
Skip to content