Ferrero: Για πρώτη φορά επίσημος υποστηρικτής του Navarino Challenge

Date:

Share post:

Το “Kinder + SPORT”, το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ferrero, πρόκειται να δώσει δυναμικό παρών στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού «Navarino Challenge», που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο The Westin Resort Costa Navarino, από τις 13 μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου.

Σταθερή δέσμευση του προγράμματος Kinder+SPORT είναι να προάγει μέσω της έμπρακτης υποστήριξης του, τις αξίες και τα οφέλη του αθλητισμού και να μυήσει τα παιδιά σε έναν ενεργό τρόπο ζωής που θα τα ακολουθήσει και ως ενήλικες.

Έτσι, ως επίσημος υποστηρικτής του «Navarino Challenge 2017», θα προτρέψει τα παιδιά μέσα από τη συμμετοχή τους σε μία ευρεία γκάμα αθλημάτων, να διαλέξουν το άθλημα που αγαπούν και να το ακολουθήσουν.

Μέσω του «Kids’ Athletics by Kinder + SPORT», τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με βασικά αθλήματα του στίβου, με βασικό Πρεσβευτή τον Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή στα 400μ. με εμπόδια, Περικλή Ιακωβάκη, ο οποίος κάλεσε τα παιδιά να συμμετάσχουν στην αθλητική δραστηριότητα.

Επιπλέον, στη σειρά των δραστηριοτήτων συμπεριλαμβάνονται η παιδική διαδρομή τρεξίματος, η ποδηλατάδα στην παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, τα μαθήματα εσωτερικής αναρρίχησης και η εισαγωγή στο Tae Kwon Do με τον δις αργυρό Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη που αποτελεί και πρεσβευτή του προγράμματος.

Η Εύη Γιαννίση, Marketing Manager της Ferrero στην Ελλάδα, δήλωσε για το Πρόγραμμα: «Το Kinder+SPORT συνεχίζει να προωθεί μέσα από διάφορες αθλητικές διοργανώσεις την άθληση στην καθημερινότητα των παιδιών από νεαρή ηλικία. Το «Joy of Moving» παραμένει το κεντρικό μήνυμά μας προς τα παιδιά, παρακινώντας τα να ανακαλύψουν τη χαρά της κίνησης και να ακολουθήσουν ένα δραστήριο τρόπο ζωής στην κάθε τους μέρα. Υπό αυτό το πρίσμα, η υποστήριξη του Navarino Challenge 2017 με ναυαρχίδα το “Kids’ Athletics by Kinder+SPORT” είναι ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα για το Πρόγραμμα, που με αυτή την κίνηση προσεγγίζει ακόμα περισσότερα παιδιά, σε μεγαλύτερο εύρος αθλημάτων».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Με την σφραγίδα της EUROCERT η πιστοποίηση της ΗΛΕΚΤΩΡ

Το Πρότυπο ISO 41001, προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για τη δημιουργία Συστήματος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων.

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και Pieris Architects δημιουργούν το «the SPOT» 

H συνεργασία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με το αρχιτεκτονικό γραφείο Pieris Architects για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του πρωτότυπου αυτού κτιρίου βασίζεται στο κοινό τους όραμα για καινοτόμες και κλιματικά ουδέτερες κατασκευές.

Chiquita: Στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο Μαραθώνιος αποτελεί πόλο έλξης για δρομείς από όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας και επιπέδου, καθώς και δρομείς με αναπηρίες, μεταδίδοντας έναν τρόπο ζωής ο οποίος βελτιώνει τη σωματική και ψυχική υγεία. 

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.
Skip to content