Φιλανθρωπική θεατρική παράσταση με την υποστήριξη της BSB

Date:

Share post:

Χάρη στην υποστήριξη της BSB τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική παράσταση του κλασικού μυθιστορήματος «Το Πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι» με τίτλο «Ντόριαν Γκρέι. Η ομορφιά δεν έχει οίκτο» στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών σε σκηνοθεσία του διεθνούς φήμης σχεδιαστή και μέλος της Ακαδημίας Παρισίων Pierre Cardin με πρωταγωνιστές τους Federico Marignetti και Thibault Serviere.

Τα έσοδα της θεατρικής παράστασης θα διατεθούν για τη στήριξη των αστέγων του Δήμου Αθηναίων, του Ιδρύματος «Κιβωτός του Κόσμου» και για τη στήριξη του ορφανοτροφείου «Ελλάς», όπου φιλοξενούνται 350 παιδιά, των οποίων οι γονείς έχουν πεθάνει από τον ιό του AIDS ή είναι τα ίδια φορείς του ιού.

Τη φιλανθρωπική αυτή κίνηση αγκάλιασε η εταιρεία BSB, με πολυετή εμπειρία και δυναμική πορεία στο χώρο της μόδας στην Ελλάδα και σε 19 χώρες σε όλον τον κόσμο, ως Χρυσός Χορηγός. Η καλλιτεχνική διευθύντρια της εταιρείας Σοφία Μπιθαρά συνεργάστηκε με την Γενική Πρόξενο της Ακτής Ελεφαντοστού Μέρω Κεσεσίογλου έχοντας ως μοναδικό σκοπό την υλοποίηση της παράστασης αλλά και τη στήριξη του σημαντικού αυτού σκοπού, φανερώνοντας για ακόμα μια φορά τη φιλανθρωπική δραστηριότητα της εταιρείας μόδας BSB.

Τη βραδιά παρουσίασε η Έμυ Λιβανίου και υπεύθυνη ροής για την Αθήνα ήταν η Alice Δικαίου. Με το πέρας της παράστασης ακολούθησε δεξίωση στο χώρο του φουαγιέ του Πολεμικού Μουσείου, με παρουσία ανθρώπων του διπλωματικού, καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και πολιτικού στερεώματος όπως η Σοφία Μπιθαρά, η Λίζα Έβερτ, η Κατερίνα Θωμόγλου, η Χριστιάνα Καίσσαρη, η Νένα Πετροπουλάκου και πολλοί άλλοι.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Σε τροχιά κλιματικής ουδετερότητας ο Δήμος Πεντέλης

Στηρίζουν την προσπάθεια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, πολλαπλά τα οφέλη για τους πολίτες.

Πρώτη εταιρική Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης του Υπερταμείου

Το Υπερταμείο με έτος βάσης το 2021, μέτρησε το ανθρακικό του αποτυπώματος για Εκπομπές Πεδίων 1 και 2, έγινε µέλος του δικτύου One Planet SWF και υποστηρικτής των συστάσεων TCFD.

ΑNEK LINES: Εκδήλωση  Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων

Η ΑΝΕΚ Lines, κατάφερε για μία ακόμα φορά να αναδείξει την παράδοση και την κρητική κληρονομιά, ταξιδεύοντας φιλόξενα πολιτισμό και οράματα. 

Ασφάλεια και Εξοικονόμηση Ενέργειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Aναδείχθηκε ο ρόλος και η συμβολή των φορέων πιστοποίησης για την ικανοποίηση των κανονιστικών απαιτήσεων αναφορικά με την ποιότητα και την ασφάλεια καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας.